Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Multi Vitamin Lotion-vitamiini hoitoemulsio

Hinta alk.14.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
MultiVitamin Lotion 75ml49.00 €
Matkapakkaus 10 ml14.50 €

Todellinen vitamiinibuusti ihollesi. Suositellaan erityisesti jos ihosi on normaali, kuiva ja väsynyt sekä kuitenkin siihen tulee epäpuhtauksia ja mustapäitä. Tuote on keveytensä vuoksi myös miesten suosiossa. Vaikutusaineina mm. macadamiaöljyä, A-vitamiinia, B3-vitamiinia, C,E ja F-vitamiinia, betakaroteenia ja laventeliöljyä. Tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee näppyjen ja epäpuhtauksien mudostumista ihoosi. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Oenothera Biennis Oil, Sorbitol, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract (and) Glycerin, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Allantoin, Tocopheryl Nicotinate, Butylene Glycol (and) Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Salvia Officinalis Extract, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

Suosittelemme myös

DrBaumann Cream for men

1551_CREAM-for-men_10ml.jpg&width=280&height=500
Suojaava, uudistava ja täydellisesti ihoon imeytyvä miesten hoitovoide. Korkealaatuiset luonnonöljyt kuten jojoba ja macadamia muodostavat pohjan johon on lisätty panthenolia ja E-vitamiinia. Erityisen hyvä yhdistelmä Liposome for men-tuotteen kanssa.
Hinta: 62.00 €

Skin Ident Ceramid Cream-hoitovoide 30 ml

p_1_3_2.jpg&width=280&height=500
Erinomainen tuote jos ihosi on karhea, rasittunut ja jopa vahingoittunut. Tämä ainutlaatuinen voide sisältää keramideja, lesitiiniä ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihosi suojatoimintoja ja ehkäisevät ihosi kuivumista. Tuote korjaa erityisen hyvin eri syistä johtuvaa karheaa ihon pintaa.
Skin Ident..
Hinta: 28.50 € - 159.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »