Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Liposome Mask-voidenaamio

Hinta alk.18.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Liposome Mask-Voidenaamio 75ml77.00 €
Matkapakkaus 10 ml18.50 €

Liposome Mask tasoittaa ja pehmentää kuivuuden aiheuttamia ryppyjä ja juonteita ihossasi. Syvävaikutteiset liposomit vievät vaikutusaineita syvälle ihoon ja iho kosteutuu ja "täyttyy" sekä ihon kimmoisuus lisääntyy silminnähden. Tuotetta voi käyttää myös kuivan ihon yövoiteena/naamiona varsinkin talvisaikaan.

Kotihoito: Puhdista iho ja kuori tarvittaessa. Halutessasi voit laittaa iholle jonkin DrBaumann ampulleista, esim. Ceramidi-ampullia esim. 10 tippaa. Levitä iholle tasainen kerros liposominaamiota ja anna vaikuttaa 10-25 min. Hiero ihon pinnalle jäänyt naamio ihoon ja jos jotain jää niin pyyhi kasvopaperilla. Voit käyttää näin naamiota 1-2 kertaa viikossa tai yövoiteena tarpeen mukaan.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, Urea, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Lecithin (and) Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, D-mixed- Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Cetearyl Glucoside, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

Suosittelemme myös

Beau Caire Super Sensitive-hoitovoiteet 50ml

p_5_3_5.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Sensitive -hoitovoiteet soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja silloin kun tuntuu, ettet löydä erittäin herkälle ja allergiselle iholle hoitovoidetta..
Hinta: 46.00 €

Beau Caire Cream Mask-naamio

p_5_8_6.jpg&width=280&height=500
Tehokkasti puhdistava ja rentouttava syvävaikutteinen ja uudistava kaoliinisaveen pohjautuva voidenaamio. Sitoo itseensä sarveiskerroksen pinnalla olevaa talia ja kuolleita soluja. Ravitsee ja elävöittää ihon parhailla mahdollisilla luonnonöljyillä. Naamio on syväpuhdistava ilman ihoa kuluttavaa tai..
Hinta: 37.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »