Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Aloe Vera Mask-geelinaamio 75 ml

Hinta alk.18.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Aloe Vera -geelinaamio 75ml61.00 €
Aloe Vera -geelinaamio matkapakkaus 10ml18.00 €

Aloe Veraa ja yrttejä sisältävä naamio lievittää ärsytystä ja rauhoittaa herkkää, rasittunutta, punoittavaa, epäpuhdasta ja akneihoa. Tasapainottaa talineritystäsi ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Rauhoit­tavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta se sopii erittäin hyvin käytettäväksi myös aurin­gonoton jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Gel, Butylene Glycol, Urea, Panthenol, Polysorbate 20, Allantoin, Sorbitol, Satureia Hortensis Oil(and)Ormenis Multicaulis Flower Oil(and)Cypressum Sempervirens Oil(and)Juniperus Communis Fruit Oil (and)Cananga Odorata Flower Oil(and)Santalum Album Wood Oil(and)Aniba Rosaeodora Wood Oil(and)Rosmarinus Officinalis Flower Oil(and), Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer, CI 75810

Suosittelemme myös

BTB13 Medical Rosacea+Acne Hoitogeeli 15ml

BTB13_Rosacea-Acne-15ml.png&width=280&height=500
Tuotekuvaus: Paikallisesti käytettävä tehotuote akne- ja ruusufinnialueille. Hajustamaton voidegeeli rauhoittaa ärtyneitä ihoalueita, tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää punoitusta. Monipuolisesti hoitavalla tuotteella on myös antimikrobisia ja keratolyyttisiä ominaisuuksia. Tuotteen tausta: Papulat..
Hinta: 38.00 €

Beau Caire Super Sensitive-hoitovoiteet 50ml

p_5_3_5.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Sensitive -hoitovoiteet soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja silloin kun tuntuu, ettet löydä erittäin herkälle ja allergiselle iholle hoitovoidetta..
Hinta: 46.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »