Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Cream Mask-savinaamio 50 ml



Hinta alk.15.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Cream Mask kuivalle iholle 50ml69.00 €
Cream Mask rasvaiselle ja sekaiholle 50ml75.00 €
Matkapakkaus 10 ml kuivalle iholle15.00 €
Matkapakkaus 10 ml rasvaiselle ja sekaiholle16.00 €

Normaalin- ja kuivanihon voidenaamio sopii sinulle jos ihon pinnan rasvapitoisuus on liian alhainen ja ihosi tarvitsee lisäkosteutta ja hoitavia vaikutusaineita. Naamio irrottaa kuivaa kuollutta solukkoa sekä ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voit sekoittaa namiota yhdessä kuivan ihon hoitovoiteen kanssa yövoiteeksi jolloin saat tehokkaan yhditelmän joka rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmittää ihoa ihanasti ja jättää sille notkean hoidetun tunteen. (Kokeile 10ml matkapakkauksella) Koostumukseltaan runsasta naamiota voi käyttää huoletta aina tarvittaessa. 

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon voidenaamio rauhoittavaa, puhdistaa, irrotta­a kuollutta ihosolukkoa ja imee itseensä iholta ylimääräistä rasvaa ja epäpuhtauksia. Iho tuntuu virkistyneeltä, pehmeältä ja puhtaal­ta. Säännöllisesti käytettynä naamio vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. Voit sekoittaa naamiota seka- ja rasvaisen ihon hoitovoiteen kanssa ja levittää iholle yöksi, jolloin saat tehokkaan "yövoide" yhdistelmän joka poistaa tulehdusta ja puhdistaa sekä kirkastaa ihon pintaa. ( Kokeile 10 ml matkapakkauksella) Naamiota voit käyttää myös kuorinnan jälkeen "kotikasvohoitona".

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI dry skin: Aqua, Kaolin, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Stearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Urea, Sodium Lactate, Methyl Glucose Sesquistearate, Ceteareth-20, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Allantoin, Ocimum Basilicum Oil, Xanthan Gum

INCI oily skin: Aqua, Kaolin, Butylene Glycol, Simmondsia Chinensis Oil, Siliceous Earth, Stearyl Alcohol, Urea, Ceteareth-20, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Methyl Glucose Sesquistearate, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Allantoin, Ormenis Multicaulis Flower Oil, CI 77891

Suosittelemme myös

DrBaumann Sensitive-hoitovoiteet

sensitive_super_light.jpg&width=280&height=500
Koostumukseltaan pehmeät ja hyvin imeytyvät voi­teet kosteuttavat, ta­soittavat, rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoasi. SENSITIVE­-linjan tuotekehittelyssä raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu ja niiden sietoisuus maksimoitu jolloin ne sopivat vaikka ihosi olisi hyvinkin herkkä, atooppinen ja reagoiva..
Hinta: 14.00 €27.00 €

DrBaumann Baobab Cream

1119-BAOBAB-CREAM---30-Tiegel.png&width=280&height=500
Dr.Baumann Baobab Cream hoitaa ihoasi intensiivisesti ja hellävaraisesti. Se lisää ihosi joustavuutta, uudistaa ja kosteuttaa, rauhoittaa punoitusta sekä suojaa ihon pintaa. Voide on siis ihanteellinen valinta ikääntyvälle iholle. Toimii myös loistavasti jos ihosi kaipaa runsaasti ravinteita. Sopii myös..
Hinta: 99.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »