Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann After Sun Lotion-auringonoton jälkeen

Hinta alk.13.60 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
DrBaumann After Sun Lotion 75ml13.60 €
DrBaumann After Sun Lotion 200ml32.20 €

Rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa auringonoton ja solariumin jälkeen. Lievittää punoitusta ja ärsytystä, syventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sisältää mm. antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, jotka ehkäise­vät ihon ennenaikaista vanhenemista.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sodium Lactate, Ceteareth-20, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Allantoin, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

DrBaumann Baby Cream-hoitovoide 50ml

babykidscream.jpg&width=280&height=500
Erittäin mieto hoitovoide suojaa ja kosteuttaa lasten ja vauvojen herkkää ihoa sekä ehkäisee ihon kuivumista toistuvien pesujen yhteydessä. Sopii myös hyvin herkkäihoisille aikuisille sekä esim.pakkasvoiteeksi.
Ei sisällä hajusteita, kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä..
Hinta: 71.00 €

DrBaumann Cream for men

1551_CREAM-for-men_10ml.jpg&width=280&height=500
Suojaava, uudistava ja täydellisesti ihoon imeytyvä miesten hoitovoide. Korkealaatuiset luonnonöljyt kuten jojoba ja macadamia muodostavat pohjan johon on lisätty panthenolia ja E-vitamiinia. Erityisen hyvä yhdistelmä Liposome for men-tuotteen kanssa.
Hinta: 62.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »