Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Self Tanning-itseruskettava voide 75 ml

Hinta:75.00 €

SkinIdent® itseruskettava sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan rusketuksen ilman aurinkoa. Tuote sopii täydellisesti myös herkkäihoisille henkilöille, jotka eivät voi viettää aikaa auringossa, mutta haluavat silti kauniin rusketuksen. SkinIdent® itseruskettava on ihoystävällinen ja se parantaa ihosi ruksetusta. Parhaisiin ja tasaisimpiin tuloksiin päästään, kun tuotetta käytetään heti SkinIdent® liposomituotteen jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Glycerin, Alcohol, Dihydroxyacetone (and) Sodium Metabisulfite (and) Magnesium Stearate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide

Loppunut

Suosittelemme myös

Skin Ident Vitamin Cream Super-hoitovoide 30 ml

p_1_3_7.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja -tehoinen E-, A-, ja C-, ja B12 -vitamiinia, biotiinia ja D-Panthenolia sisältävä voide sekä suojaa että uudistaa ihoa. Vitamiinien tehoa lisäävät tuotteen sisältämät lesitiini, allantoiini ja hyaluronihappo. Hoitovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ärsyyntyneelle..
Hinta: 194.00 €

Skin Ident Facial Cleanser -puhdistusgeeli

p_1_1_5.jpg&width=280&height=500
Erittäin mietoja pinta-aktiivisia ainesosia sisältävä puhdistusgeeli, joka perustuu ihoidenttisiin ainesosiin. Tuotteen ainesosat suojaavat ihoa tehokkaasti ja varmistavat ihon hyvinvoinnin sisältämiensä ihoidenttisten lipidien ansiosta. Ei kuivata ihoa ja sopii hyvin myös miesten ihon puhdistukseen..
Hinta: 22.20 € - 42.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »