Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Cream Mask-voidenaamio 75 ml

Hinta alk.19.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
SkinIdent Cream Mask 75ml123.00 €
Matkapakkaus 10 ml19.00 €

Skin Ident Cream Mask sisältää kaiken, mitä ihosi tarvitsee! Siispä hemmottele ihoasi säännöllisesti tällä poikkeuksellisen laadukkaalla kasvonaamiolla. Voit käyttää naamiota normaalisti naamion tapaan jolloin anna vaikuttaa 10-25 min. ja hiero loppunaamio ihoon. Voit käyttää tätä naamiota myös yövoiteena. Tämä on todellinen kauneusuni ihollesi.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Vegetable Oil, Urea, Glyceryl Stearate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Stearyl Alcohol, Lecithin(and)Alcohol, D-mixed-Tocopherols, L-Prolin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

DrBaumann Multi Active Liposomi -geeli 30ml

liposome_light.jpg&width=280&height=500
Liposomigeelit ovat parasta mitä voit ihollesi antaa. Ne ovat korvaamaton osa tehokasta ja tuloksellista ihonhoitoa. Liposomigeelit sisältävät tehokkaimpia kosmetiikan valmistuksessa käytettäviä vaikutusaineita eli monikerrosliposomeja, jotka kuljettavat syvälle ihoosi sen tarvitsemia vaikuttavia hoitoaineita..
Hinta: 32.00 € - 187.00 €

Beau Caire Body Lotion-vartalovoide 250ml

p_5_7_2.jpg&width=280&height=500
Kosteusemulsio vartalolle, joka hoitaa ihoasi jokaisen peseytymisen jälkeen. Erityinen yhdistelmä tehokkaita vaikutusaineita, kuten E-vitamiinia, D-pantenolia, ureaa, maitohappoa ja öljyjä, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa. Ihosi pysyy pehmeänä ja saavuttaa viehättävän, hoidetun vaikutelman. Tuote sopii..
Hinta: 26.20 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »