Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Cream-silmänympärysvoide

Hinta alk.41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Cream 7ml41.00 €
Skin Ident Eye Cream 15 ml72.00 €

SkinIdent Eye Cream-silmänympärysvoide on suunniteltu hoitamaan herkkää silmänympärysihoasi, joka on erityisen altis ryppyjen muodostumiselle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Monipuolinen ihoidenttisten vaikuttavien aineiden coktail suojaa ihoa ja kiinteyttää erityisen herkkää ihoaluetta silmiesi ympärillä. Tätä tuotetta voi käyttää myös yhdessä Eye Gel -silmänympärysgeelin ja/tai syvävaikutteisen Liposomi-hoitogeelin kanssa

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Vegetable Oil, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Hand Care 75ml-käsivoide

p_1_7_4.jpg&width=280&height=500
Kevyt ihoidenttinen öljytön käsivoide soveltuu kaikille ihotyypeille.  Sopii myös hilseilevälle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Loistava hoitotuote vaativaan talviaikaan. 
Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja..
Hinta: 41.00 €

Skin Ident Liposomi -tehohoitoaineet 30 ml

9030.jpg&width=280&height=500
Liposomit ovat parasta mitä voit ihollesi antaa. Tuoteet sisältävät monikerrosliposomeja, E ja A-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ja uudistavat ihoa. Rasvoittuvalle ihotyypille voi riittää liposomigeelin käyttö sellaisenaan ilman erillistä hoitovoidetta, mutta kuivalle iholle kannattaa..
Hinta: 33.00 €48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »