Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Care Super-silmänympärysvoide

Hinta alk.52.60 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Eye Care Super 7ml52.60 €
Eye Care Super 15 ml99.80 €

Erittäin hoitava silmänympärystuote kasvojen herkimmälle alueelle. Tuote sopii erityisen hyvin erittäin herkälle iholle ja henkilöille, joilla on taipumusta saada hienoisia juonteita tai ryppyjä silmänympärysalueelle. Eye Care Super voiteen ihoidenttiset lipidit hoitavat ihoa hellävaraisesti. Ihoa suojaavat E-, A-, C- ja H- (biotiini) vitamiini sekä B5 provitamiini (D-pantenoli) takaavat näkyvät, ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevät hoitovaikutukset.

Asiakkaan kommentti: Paras silmänympärystuote ikinä.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen. Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Facial Cleanser -puhdistusgeeli

p_1_1_5.jpg&width=280&height=500
Erittäin mietoja pinta-aktiivisia ainesosia sisältävä puhdistusgeeli, joka perustuu ihoidenttisiin ainesosiin. Tuotteen ainesosat suojaavat ihoa tehokkaasti ja varmistavat ihon hyvinvoinnin sisältämiensä ihoidenttisten lipidien ansiosta. Ei kuivata ihoa ja sopii hyvin myös miesten ihon puhdistukseen..
Hinta: 22.20 € - 42.50 €

Skin Ident Eye Gel-silmänympärysgeeli

9010-9422_EYE-GEL_7-15ml.jpg&width=280&height=500
Ihanteellinen rasvaton geeli, jossa mietojen ihoidenttisten vaikutusaineiden teho ja siedettävyys herkällä ihoalueella yhdistyvät optimaalisella tavalla. SkinIdent Eye Gel kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten ja on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön..
Hinta: 41.00 € - 71.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »