Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

Hinta alk.39.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Solarium Vitamin 200ml79.90 €
Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €

Suojakerroin 6. Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja vaikka "kosteusvoiteeksi" ihollesi koko kesäksi. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä olisikin hyvä käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen UV-säteilylle altistumista. Parantaa myös rusketuksen kestoa.
Tärkeää: SkinIdent® Sun Solarium Liposome ei sisällä korkeaa UV-suojaa ja tämän vuoksi on tärkeää käyttää lisäksi korkeakertoimisia Dr. Baumann aurinkosuojatuotteita, mikäli auringolle altistuminen on pidempiaikaista.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Vitamin Cream Super-hoitovoide 30 ml

p_1_3_7.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja -tehoinen E-, A-, ja C-, ja B12 -vitamiinia, biotiinia ja D-Panthenolia sisältävä voide sekä suojaa että uudistaa ihoa. Vitamiinien tehoa lisäävät tuotteen sisältämät lesitiini, allantoiini ja hyaluronihappo. Hoitovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ärsyyntyneelle..
Hinta: 194.00 €

BTB13 Antioxidant BB-Cream spf 15

BTB-06-196-30_1_kk_BB_Cream.jpg&width=280&height=500
Ihoa kauniisti sävyttävä ja ihon väriä tasoittava aurinkosuojavoide sisältää antioksidanttista ja ihon solu-uusiutumista elvyttävää BTB13-yhdistettä. Ihon väriin mukautuva BB-voide tasoittaa ihon kirjavuutta ja kevyesti valoa taittava koostumus heleyttää ihoa tehden siitä raikkaan ja kimmoisan näköisen..
Hinta: 42.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »