Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Ultimate Brightener, Heleyttäjä

Hinta alk.35.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
ByRaili Perfecting Brightener, Heleyttäjä, light 15ml35.90 €
BTB13 Ultimate Brightener, Heleyttäjä, sun kissed 30ml42.00 €
BTB13 Heleyttäjä on moderni monitoimimeikki. Meikkivoiteen alla Heleyttäjä parantaa meikin kestoa ja luo iholle eloisaa hehkua. Meikkivoiteen päälle sipaistuna se korostaa kasvoja valokynän tavoin. Sekoittamalla pisaran Helyttäjää meikkivoiteeseen, meikin ilme raikastuu ja kevenee. Sellaisenaan BTB13 Heleyttäjä tuo kasvoille kauniin kuullon ja terveen sävyn. Heleyttäjän yksi universaali sävy sopii täydellisesti kaikille ihonväreille ja se on kehitetty Raili Hulkkosen vahvalla näkemyksellä ja vankalla kokemuksella.

Sun Kissed toimii kosteuttavana ja ihon väriä tasoittavana nestemäisenä aurinkopuuterina. Voit käyttää sellaisenaan suoraan iholle tai sekoittaa meikkivoiteeseen.

Suosittelemme myös

BTB13 Clarifying Balansing Toner 250ml

BTB13_Clarifying_Balancing_Toner_250ml.png&width=280&height=500
BTB13 Medical Hoitovesi rauhoittaa ja hoitaa ihoa palauttaen samalla ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sisältää BTB13™-hoitogeeliä, puna-apilauutetta, suojaavia prebiootteja sekä virkistävää piparminttuöljyä. Käyttö: Levitä hoitovesi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin.  
Kosmetologin..
Hinta: 33.00 €

BTB13 Hair Growth Vitamin Conditioner -hoitoaine 250ml

BTB13_Hairgrowth_Vitamin_Conditioner_250ml.png&width=280&height=500
Hoitoaine sopii jos kärsit hiustenlähdöstä ja vaikeista hiuspohjan ongelmista. Voit käyttää myös pitkien ja käsiteltyjen hiusten hoitoon. Sisältää mm. BTB13-seerumia, runsaasti vitamiineja (B,E,C), kosteuttavaa kaurauutetta ja kauraöljyä sekä kasviuutteita.
Käyttöohje: Levitä pestyihin pyyhekuiviin..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »