Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 By Raili Hyaluron Filler, Täyttäjä 15ml

Hinta:38.00 €
Huom! Uudistettu koostumus.

Et tarvitse ruiskeita täyttämään juonteitasi sillä tämä ihoa täyteläistävä hyaluronihapposeerumi täyttää juonteitasi ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti.  Ihosta tulee kimmoisampi ja kosteutetumpi. Tuote sopii koko kasvoille täyteläistämään ihon ulkonäköä ja pohjustamaan meikkiä tai tasoittamaan juonteita paikallisesti.

Käyttö: Levitä hyaluronihapposeerumia puhtaalle iholle taiihotyypinmukaisen BTB13-hoitoseerumin tai BTB13 Toner -hoitonesteen päälle ja taputtele ihoon. Halutessasi voit lisätä hoitonestettä useamman kerran. Viimeistele ihotyypin mukaisella hoitovoiteella.

 

Loppunut

Suosittelemme myös

BTB13 Pro-Age Vitamiinivoiteet

Pro-Age_Vitalizing_Cream.png&width=280&height=500
BTB13 Pro-Age Vitamiinivoide uudistaa, kosteuttaa, korjaa ja vahvistaa ihoasi mahtavalla vitamiinicoktaililla ja kuivalle iholle tärkeillä keramiideilla ja hyaluronhapolla. BTB13 Pro-Age Firming Serum ja Vitamiinivoide yhdessä hoitavat ihoasi tutkitusti tehokkaasti ja pystyvät korjaamaan jopa jo syntyneitä..
Hinta: 76.00 € - 88.00 €

Skin Ident Liposomi -tehohoitoaineet 30 ml

9030.jpg&width=280&height=500
Liposomit ovat parasta mitä voit ihollesi antaa. Tuoteet sisältävät monikerrosliposomeja, E ja A-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ja uudistavat ihoa. Rasvoittuvalle ihotyypille voi riittää liposomigeelin käyttö sellaisenaan ilman erillistä hoitovoidetta, mutta kuivalle iholle kannattaa..
Hinta: 33.00 €48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »