Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 By Raili Hyaluron Filler, Täyttäjä 15ml

Hinta:38.00 €
Huom! Uudistettu koostumus.

Et tarvitse ruiskeita täyttämään juonteitasi sillä tämä ihoa täyteläistävä hyaluronihapposeerumi täyttää juonteitasi ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti.  Ihosta tulee kimmoisampi ja kosteutetumpi. Tuote sopii koko kasvoille täyteläistämään ihon ulkonäköä ja pohjustamaan meikkiä tai tasoittamaan juonteita paikallisesti.

Käyttö: Levitä hyaluronihapposeerumia puhtaalle iholle taiihotyypinmukaisen BTB13-hoitoseerumin tai BTB13 Toner -hoitonesteen päälle ja taputtele ihoon. Halutessasi voit lisätä hoitonestettä useamman kerran. Viimeistele ihotyypin mukaisella hoitovoiteella.

 

Loppunut

Suosittelemme myös

BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoo 250ml

BTB13_Hairgrowth_Vitamin_Shampoo.png&width=280&height=500
Hiustesi kasvua aktivoiva, kosteuttava hoitoshampoo elvyttää hiuspohjaa ja ehkäisee hiustesi lähtöä, ylläpitää kasvua ja vahvistaa rakennetta. BTB13-yhdiste aktivoi solujesi uusiutumista ja edistää hiustesi kasvua. Hiuspohjaa aktivoiva kofeiini sekä B-, C- ja E-vitamiinit ylläpitävät tehokkaasti hiuspohjasi..
Hinta: 29.90 €

Beau Caire Liposomi -tehohoitoaineet 50ml

p_5_2_1.jpg&width=280&height=500
Liposomigeelit ovat parasta mitä voit ihollesi antaa. Ne sisältävät tehokkaimpia kosmetiikan valmistuksessa käytettäviä vaikutusaineita eli monikerrosliposomeja, jotka kuljettavat ihoon sen tarvitsemia vaikuttavia hoitoaineita. Ihosi kosteuspitoisuus nousee jopa 100% seitsemässä päivässä ( tuotetta 2..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »