Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keltainen Salonki - kauneushoitola vuodesta 1996

Hoitola on avoinna ma-to 11-18 ja pe 11-15.

UUTUUS!

Uusi ei-kirurginen hoito kasvojen, kaulan, decolteen ja arpien hoitoon.

Saatavilla ensimmäisenä Suomessa nyt Keltaisessa Salongissa.

Tutustu hoitoon tästä.

Olen käsillä hoitaja neljännessä polvessa. Kauneushoitolassani teen kasvohoitoja ja lymfahierontaa sekä tuloksellisia laitehoitoja mikroneulauksesta neulattomaan mesoterapiaan ja kiinteyttävään mikrovirtahoitoon, joka on hoitolan suosituin hoito. Teen myös ihokarvojen poistoa niin sokerilla kuin lopullisella valoimpulssi-menetelmällä. Kaikki hoidot löydät hinnastosta.Meiltä voit hankkia myös korkealaatuisia ammattikosmetiikkatuotteita suoraan hoitolasta tai tältä sivustolta verkkokaupasta. Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistumaan.


Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

p_1_8_2.jpg&width=280&height=500
Edistää kaunista ruskettumista.
Loistava korkealaatuinen hoitovoide jota voit käyttää päivävoiteena koko kesän. Kevyesti ja luonnollisesti suojaava ( suojakerroin n. 6)  ihonhoitovoide aurinkoon. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihosi eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien..
Hinta: 20.00 €39.20 €

Schmidts deodorantti 75g

schmidts_deo_stick_charcoal-SkxFNUfhal.jpg&width=280&height=500
Deodorantti stick Charcoal & Magnesium 
Tämä Schmidts:n uusi unisex deodorantti yhdistää sarjan molempien, sensitive ja standardi deodoranttien parhaat puolet! Magnesiumia ja ruokasoodaa sisältävään koostumukseen on vielä lisätty tehoaineena tunnetua akitiivihiiltä, joka mm. sitoo epäpuhtauksia ja kosteutta..
Hinta: 15.20 € - 18.00 €