Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio



Hinta alk.18.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio 100ml18.00 €
BTB13 Pro-Age Puhdistusemulsio 250ml33.00 €

BTB13 Pro-Age Cleansing Emulsion puhdistaa kasvojesi ihon ja meikin hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Puhdistusemulsion hellävarainen pesuteho perustuu luonnolliseen ja kasviperäiseen kokoglukosidiin. Maitomaisen, kosteuttavan emulsion huuhdot pois helposti ja puhdistat meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Käyttö: levitä pyhdistusemulsiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle pyörein hierovin liikkein, kunnes meikki on liuottunut emulsioon. Huuhtele ja viimeistele puhdistus BTB13 Gentle Micellar Water -misellivedellä sekä kosteuta ihoa Pro-Age Vitalizing Toner -hoitovedellä.

Suosittelemme myös

Skin Ident Facial Tonic Special-kasvovesi

p_1_1_4.jpg&width=280&height=500
" Täyteläinen" kasvovesi, joka raikastaa ja puhdistaa ihosi ja sen huokoset erittäin tehokkaasti. Korkea pantenoli-, proliini- ja hyaluronihappopitoisuus hoitavat jos ihosi on erittäin vaativa, herkkä ja kosteusköyhä. Ihoidenttinen kasvovesi sopii erityisesti käytettäväksi SkinIdent® Cleansing Milk Special..
Hinta: 32.00 € - 64.00 €

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää tarkimmat vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin..
Hinta: 39.40 € - 71.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »