Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann PuhdistusemulsiotHinta alk.19.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille 75 ml19.90 €
Puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille 200 ml36.40 €
Special - ylellisen paksu puhdistusemulsio herkälle iholle 75ml28.90 €
Special - ylellisen paksu puhdistusemulsio herkälle iholle 200ml59.90 €

Mieto puhdistusemulsio, joka puh­distaa ihosi hellävaraisesti, mutta perusteellisesti. Sopii kaikille ihotyypeille ja hyvän siedettävyytensä vuoksi voit puhdistaa sekä kasvot että silmämeikin, myös vedenkestävän. 

Cleansing Milk Special soveltuu jos ihosi on erityisen herkkä tai haluat vain vähän ylellisemmän ja paksumman puhdistusemulsion joka hellii ihoasi. Voit pestä tällä myös silmämeikin.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI ingredients: Cleansing Milk

Aqua, Ethylhexyl Cocoate, Butylene Glycol, Ceteareth-20, Urea, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

INCI ingredients: Cleansing Milk Special

Aqua, Ethylhexyl Cocoate, Butylene Glycol, Oleyl Erucate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Urea, Disodium Hydrogen Phosphate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

p_1_1_3.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio puhdistaa iholtasi hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoasi tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden ihoidenttisten vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin..
Hinta: 42.00 € - 77.00 €

Skin Ident Facial Cleanser -puhdistusgeeli

p_1_1_5.jpg&width=280&height=500
Erittäin mietoja pinta-aktiivisia ainesosia sisältävä puhdistusgeeli, joka perustuu ihoidenttisiin ainesosiin. Tuotteen ainesosat suojaavat ihoa tehokkaasti ja varmistavat ihon hyvinvoinnin sisältämiensä ihoidenttisten lipidien ansiosta. Ei kuivata ihoa ja sopii hyvin myös miesten ihon puhdistukseen..
Hinta: 22.20 € - 42.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »