Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Super Cream-hoitovoide 30 ml

Hinta alk.95.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Super Cream 30m268.00 €
Matkapakkaus Super Cream 10ml95.00 €

Joka naisen luottotuote sekä Dr. Baumann huipputuote! "Ryppyvoide", joka osoittaa, miten selkeä vaikutus bio­nomisella kosmetiikalla voi olla ihoosi. Runsaasti vai­kutusaineita sisältävä, mutta koostumukseltaan kevyt voide sisältää mm. helokki- ja jojobaöljyjä, karitevoita, A-, C- ja E-vitamiineja, allantoiinia, lesitiiniä ja kerami­deja. Tuote sisältää myös luonnollisia rasva-aineita glykolipidejä, fosfolipidejä ja sfingolipidejä jotka pystyvät korvaamaan puuttuvaa solujesi väliainetta. Tällaisia vaikutusaineita et löydä muualta.

Kosteuttaa, suojaa, kirkastaa, tasoittaa ihoasi sekä lisää sen joustavuutta. Saat kauniin ja kuulakkaan ihon. Tulokset näkyvät ja tuntuvat. Super Cream sopii kaikille ihotyypeille. Todellinen tehohoitoyhdistelmä Super Cure -­liposomigeelin kanssa. Tämä sinun täytyy kokea!

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Urea, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Lactate, Glyceryl Stearate, Sucrose Stearate, Ceramide III, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Allantoin, Oenothera Biennis Oil, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

DrBaumann Liposome Mask-voidenaamio

liposomemask.jpg&width=280&height=500
Liposome Mask tasoittaa ja pehmentää kuivuuden aiheuttamia ryppyjä ja juonteita ihossasi. Syvävaikutteiset liposomit vievät vaikutusaineita syvälle ihoon ja iho kosteutuu ja "täyttyy" sekä ihon kimmoisuus lisääntyy silminnähden. Tuotetta voi käyttää myös kuivan ihon yövoiteena/naamiona varsinkin talvisaikaan..
Hinta: 18.50 € - 77.00 €

DrBaumann Ampullit, -hoitoainetiivisteet 7ml

hyaluronacid.jpg&width=280&height=500
Laajasta ampullivalikoimasta löydät itsellesi sopivan hoitoainetiivisteen. Ampulleja voit käyttää sellaisenaan voiteen tai liposomin alle tai niihin sekoitettuna. Kätevä korkillinen muoviampulli on helppokäyttöinen ja helposti suljettava.
Ampulleista suostituin on hyaluronihappo joka "täyteläistää"..
Hinta: 41.00 € - 69.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »