Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Cream-silmänympärysvoide

Hinta alk.41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Cream 7ml41.00 €
Skin Ident Eye Cream 15 ml72.00 €

SkinIdent Eye Cream-silmänympärysvoide on suunniteltu hoitamaan herkkää silmänympärysihoasi, joka on erityisen altis ryppyjen muodostumiselle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Monipuolinen ihoidenttisten vaikuttavien aineiden coktail suojaa ihoa ja kiinteyttää erityisen herkkää ihoaluetta silmiesi ympärillä. Tätä tuotetta voi käyttää myös yhdessä Eye Gel -silmänympärysgeelin ja/tai syvävaikutteisen Liposomi-hoitogeelin kanssa

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Vegetable Oil, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Skin Ident Facial Tonic Special-kasvovesi

p_1_1_4.jpg&width=280&height=500
" Täyteläinen" kasvovesi, joka raikastaa ja puhdistaa ihosi ja sen huokoset erittäin tehokkaasti. Korkea pantenoli-, proliini- ja hyaluronihappopitoisuus hoitavat jos ihosi on erittäin vaativa, herkkä ja kosteusköyhä. Ihoidenttinen kasvovesi sopii erityisesti käytettäväksi SkinIdent® Cleansing Milk Special..
Hinta: 32.00 € - 64.00 €

Skin Ident Vitamin Cream Super-hoitovoide 30 ml

p_1_3_7.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja -tehoinen E-, A-, ja C-, ja B12 -vitamiinia, biotiinia ja D-Panthenolia sisältävä voide sekä suojaa että uudistaa ihoa. Vitamiinien tehoa lisäävät tuotteen sisältämät lesitiini, allantoiini ja hyaluronihappo. Hoitovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ärsyyntyneelle..
Hinta: 194.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »