Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Care Super-silmänympärysvoide



Hinta alk.56.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Care Super 7ml56.00 €
Skin Ident Eye Care Super 15 ml112.00 €

Erittäin hoitava ja tehokas silmänympärystuote kasvojesi herkimmälle alueelle. Eye care Super -voiteen ihoidenttiset vaikutusaineet sopivat myös allergikoille sekä hoitavat ihoa hellävaraisesti ja takaavat näkyvät, ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevät ja häivyttävät hoitovaikutukset. Hoitovoiteen alla voit tarvittaessa käyttää syvävaikutteista Liposomi-geeliä.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Stearyl Alcohol, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Biotin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

BTB13 Hair Growth Serum + Biotin 100ml

BTB13_Hair_Growth_Serum_Biotin.jpg&width=280&height=500
Hiustesi kasvua aktivoiva hoitoseerumi sisältää runsaasti patentoitua BTB13-yhdistettä, joka vilkastuttaa hiuspohjasi ja hiustesi solu-uusiutumista. Lisäksi seerumi sisältää aktiivista kasviyhdistettä ja kofeiinia, jotka edistävät hiuspohjasi aktiivisuutta ja hiusten kasvua. B5-, B3-, B6- sekä C- ja..
Hinta: 74.00 €

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

p_1_8_2.jpg&width=280&height=500
Suojakerroin 6. Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja vaikka "kosteusvoiteeksi" ihollesi koko kesäksi. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös..
Hinta: 39.20 € - 79.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »