Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Gel-silmänympärysgeeli

Hinta alk.41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Gel 7ml41.00 €
Skin Ident Eye Gel 15 ml71.00 €
Ihanteellinen rasvaton geeli, jossa mietojen ihoidenttisten vaikutusaineiden teho ja siedettävyys herkällä ihoalueella yhdistyvät optimaalisella tavalla. SkinIdent Eye Gel kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten ja on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön koostumus tekee geelistä parhaan mahdollisen pohjan pitkäkestoiselle silmämeikille. Jos ihosi on erityisen kuiva tai esim. talvella voit lisätä geelin päälle Skin Ident -silmänympärysvoiteen ja/tai syvävaikutteisen Liposomigeelin.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

INCI: Aqua, Glycerol, Ethanol, Urea, Sodium Lactate, D-Panthenol, Hyaluronic Acid, Allantoin

Suosittelemme myös

Skin Ident Liposomi -tehohoitoaineet 30 ml

9030.jpg&width=280&height=500
Liposomit ovat parasta mitä voit ihollesi antaa. Tuoteet sisältävät monikerrosliposomeja, E ja A-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ja uudistavat ihoa. Rasvoittuvalle ihotyypille voi riittää liposomigeelin käyttö sellaisenaan ilman erillistä hoitovoidetta, mutta kuivalle iholle kannattaa..
Hinta: 33.00 €48.00 €

Skin Ident Self Tanning-itseruskettava voide 75 ml

selftanning.jpg&width=280&height=500
SkinIdent® itseruskettava sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan rusketuksen ilman aurinkoa. Tuote sopii täydellisesti myös herkkäihoisille henkilöille, jotka eivät voi viettää aikaa auringossa, mutta haluavat silti kauniin rusketuksen. SkinIdent® itseruskettava on ihoystävällinen ja se parantaa ihosi..
Hinta: 75.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »