Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Eye Cream-silmänympärysvoide



Hinta alk.32.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Eye Cream 7 ml32.00 €
Eye Cream 15 ml54.00 €
Tehohoito kotiin: Liposome Ceramid 10ml+Eye gel 7ml+Eye cream 7ml97.80 €

Runsas voide, joka hoitaa, kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoasi. Kuivasta silmänympärysihosta tulee sileämpi, kiinteämpi ja pehmeämpi. Vaikutusta voit tehostaa esim. talvella lisäämällä alle Eye Gel-tuotteen ja/tai Liposomi-tuotteen, jolloin tuotteet täydentävät toistensa vaikutusta.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Sodium Lactate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Allantoin, Tribehenin, C18-36 Acid Triglycerides, Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Magnesium Sulfate

Suosittelemme myös

DrBaumann Kasvovedet

facialtoniclotiondry.jpg&width=280&height=500
Kasvovesi viimeistelee ihosi puhdistuksen sekä kirkastaa ja virkis­tää ihoa. Kun valitset ihotyypin mukaisen kasvoveden, valmistat ihosi vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet.  Kuivan ja sekaihon kasvovedet ovat alkoholittomia. Kasvovettä kannattaa käyttää liposomien ja ampullien jälkeen reilusti ja..
Hinta: 21.80 € - 49.00 €

Beau Caire Super Sensitive-hoitovoiteet 50ml

p_5_3_5.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Sensitive -hoitovoiteet soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja silloin kun tuntuu, ettet löydä erittäin herkälle ja allergiselle iholle hoitovoidetta..
Hinta: 46.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »