Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Eye Gel-silmänympärysgeeli



Hinta alk.32.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Eye Gel 7 ml32.00 €
Eye Gel 15 ml54.00 €
Tehohoito kotiin: Liposome Ceramid 10ml+Eye gel 7ml+Eye cream 7ml97.80 €

Öljytön geeli, joka kosteuttaa silmänympärysihoa todella tehokkaasti ja palauttaa ihon elastisuuden sekä silmänympärysihostasi tulee sileämpi, kiinteämpi ja pehmeämpi. Öljytön koostumus tekee tuotteesta sopivan myös silmämeikin pohjana. Sopii hyvin ensimmäisenä silmänympärystuotteena nuorelle aikuiselle ja kevyenä kesätuotteena. Erittäin vaikuttavan hoitokokonaisuuden saat yhdessä Eye Creamin ja/tai Liposomigeelin kanssa.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butylene Glycol, Urea, Panthenol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Glycosphingolipids (and) Phosphosphingolipids, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Polysorbate 20, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

Suosittelemme myös

Beau Caire Intensive -emulsiovoiteet 50ml

p_5_3_1.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Intensive-emulsiovoiteet soveltuvat sekä päivä-, että yökäyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan kevyet ja pehmeät emulsiot suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta haitoilta ja lisäävät ihon kosteuspitoisuutta, pitäen sen nuorekkaan ja terveen näköisenä. Intensive..
Hinta: 39.90 €

DrBaumann Kasvovedet

facialtoniclotiondry.jpg&width=280&height=500
Kasvovesi viimeistelee ihosi puhdistuksen sekä kirkastaa ja virkis­tää ihoa. Kun valitset ihotyypin mukaisen kasvoveden, valmistat ihosi vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet.  Kuivan ja sekaihon kasvovedet ovat alkoholittomia. Kasvovettä kannattaa käyttää liposomien ja ampullien jälkeen reilusti ja..
Hinta: 24.00 € - 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »