Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Liposome Mask-voidenaamio

Hinta alk.17.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Liposome Mask-Voidenaamio 75ml71.00 €
Matkapakkaus 10 ml17.00 €

Liposome Mask tasoittaa ja pehmentää kuivuuden aiheuttamia ryppyjä ja juonteita ihossasi. Syvävaikutteiset liposomit vievät vaikutusaineita syvälle ihoon ja iho kosteutuu ja "täyttyy" sekä ihon kimmoisuus lisääntyy silminnähden. Tuotetta voi käyttää myös kuivan ihon yövoiteena/naamiona varsinkin talvisaikaan.

Kotihoito: Puhdista iho ja kuori tarvittaessa. Halutessasi voit laittaa iholle jonkin DrBaumann ampulleista, esim. Ceramidi-ampullia esim. 10 tippaa. Levitä iholle tasainen kerros liposominaamiota ja anna vaikuttaa 10-25 min. Hiero ihon pinnalle jäänyt naamio ihoon ja jos jotain jää niin pyyhi kasvopaperilla. Voit käyttää näin naamiota 1-2 kertaa viikossa tai yövoiteena tarpeen mukaan.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

DrBaumann Special - vartalovoiteet

bodyspeciallight.jpg&width=280&height=500
Body Special Light on kiinteyttävä vartalonhoitoemulsio sisältää runsaasti syvävaikutteisia liposomeja ja kosteuttaa, ta­soittaa ja kiinteyttää ihoasi. Sopii erityisesti normaa­lille iholle ja vartalon ongelma-alueille, kuten selluliit­tiin ja käsivarsiin. Ihanteellinen aikuisen naisen vartalovoide...
Hinta: 35.10 € - 73.20 €

Beau Caire Super Sensitive-hoitovoiteet 50ml

p_5_3_5.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Sensitive -hoitovoiteet soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja silloin kun tuntuu, ettet löydä erittäin herkälle ja allergiselle iholle hoitovoidetta..
Hinta: 43.40 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »