Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Liposome Mask-voidenaamio

Hinta alk.18.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Liposome Mask-Voidenaamio 75ml77.00 €
Matkapakkaus 10 ml18.50 €

Liposome Mask tasoittaa ja pehmentää kuivuuden aiheuttamia ryppyjä ja juonteita ihossasi. Syvävaikutteiset liposomit vievät vaikutusaineita syvälle ihoon ja iho kosteutuu ja "täyttyy" sekä ihon kimmoisuus lisääntyy silminnähden. Tuotetta voi käyttää myös kuivan ihon yövoiteena/naamiona varsinkin talvisaikaan.

Kotihoito: Puhdista iho ja kuori tarvittaessa. Halutessasi voit laittaa iholle jonkin DrBaumann ampulleista, esim. Ceramidi-ampullia esim. 10 tippaa. Levitä iholle tasainen kerros liposominaamiota ja anna vaikuttaa 10-25 min. Hiero ihon pinnalle jäänyt naamio ihoon ja jos jotain jää niin pyyhi kasvopaperilla. Voit käyttää näin naamiota 1-2 kertaa viikossa tai yövoiteena tarpeen mukaan.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, Urea, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Lecithin (and) Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, D-mixed- Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Cetearyl Glucoside, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

Suosittelemme myös

DrBaumann Cream Mask-savinaamio 50 ml

creammasknormal.jpg&width=280&height=500
Normaalin- ja kuivanihon voidenaamio sopii sinulle jos ihon pinnan rasvapitoisuus on liian alhainen ja ihosi tarvitsee lisäkosteutta ja hoitavia vaikutusaineita. Naamio irrottaa kuivaa kuollutta solukkoa sekä ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voit sekoittaa namiota yhdessä kuivan ihon hoitovoiteen..
Hinta: 10.50 €15.00 €

BTB13 Pro-Age Vitamin Mask 50ml

BTB13_Pro-Age_Vitamin_Mask_50ml.png&width=280&height=500
Pro-Age Vitamin Mask on tehokas vitamiinicoctail ihollesi, joka heleyttää, kirkastaa ja vahvistaa ihoasi.  Vitamiininaamio on todellinen tuhkimohoito joka häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä.
Käyttö: Levitä naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ihon tarpeen mukaisen BTB13-hoitoseerumin päälle..
Hinta: 55.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »