Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Aloe Vera Mask-geelinaamio 75 ml

Hinta alk.18.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Aloe Vera -geelinaamio 75ml61.00 €
Aloe Vera -geelinaamio matkapakkaus 10ml18.00 €

Aloe Veraa ja yrttejä sisältävä naamio lievittää ärsytystä ja rauhoittaa herkkää, rasittunutta, punoittavaa, epäpuhdasta ja akneihoa. Tasapainottaa talineritystäsi ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Rauhoit­tavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta se sopii erittäin hyvin käytettäväksi myös aurin­gonoton jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Gel, Butylene Glycol, Urea, Panthenol, Polysorbate 20, Allantoin, Sorbitol, Satureia Hortensis Oil(and)Ormenis Multicaulis Flower Oil(and)Cypressum Sempervirens Oil(and)Juniperus Communis Fruit Oil (and)Cananga Odorata Flower Oil(and)Santalum Album Wood Oil(and)Aniba Rosaeodora Wood Oil(and)Rosmarinus Officinalis Flower Oil(and), Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer, CI 75810

Suosittelemme myös

Skin Ident Liposome-Vitamin-Ceramid Mask -naamio 75 ml

p_1_6_1.jpg&width=280&height=500
Syväkosteuttava naamio sisältää kaikkia ihosi tarvitsemia ihoidenttisiä aineosia. Käyttäessäsi tuotetta säännöllisesti tulet yllättymään siitä, miten miellyttävän ja ravitun ihon tulet saavuttamaan. Todellinen kauneusnaamio. Erityisen hyvä myös atooppiselle iholle. Voit käyttää tuotetta reilusti naamion..
Hinta: 16.00 € - 85.00 €

Beau Caire Intensive -emulsiovoiteet 50ml

p_5_3_1.jpg&width=280&height=500
Beau Caire Intensive-emulsiovoiteet soveltuvat sekä päivä-, että yökäyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan kevyet ja pehmeät emulsiot suojaavat ihoasi tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta haitoilta ja lisäävät ihon kosteuspitoisuutta, pitäen sen nuorekkaan ja terveen näköisenä. Intensive..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »