Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dr.Baumann Toothpaste-hammastahna

Hinta alk.14.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Dr.Baumann Toothpaste-hammastahna sis. fluoria14.50 €
Dr.Baumann Toothpaste-hammastahna ilman fluoria14.50 €

Mikromuovin päätyminen meriin on vakava ongelma. Kosmetiikkatuotteiden mikrohelmet ovat niin pieniä, etteivät vedenpuhdistamot puhdista niitä, joten ne päätyvät vesistöihin ja mm. kalat luulevat niitä ravinnoksi. Näin muovi päätyy kulkeutumaan eteenpäin ruokaketjussa.Tiesitkö esimerkiksi, että monissa hammastahnoissa olevat pienet rakeet ovat mikromuovia? Omilla valinnoillasi voit vaikuttaa siihen, että vesistöjen muovikuormitus pienenee.

Dr. Baumann -hammastahnoissa ei käytetä mikromuoveja. Valittavanasi on joko hammaskiillettä vahvistavaa fluoria sisältävä hammastahna tai fluoriton versio. Tuote ei sisällä sulfideja ja sopii näin myös "aftaherkille".

Fluorillisen hammastahnan sisällyluettelo: Silica, Aqua, Xylitol, Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lauryl Glucoside, Panthenol, Cyanocobalamin, Allantoin, Maris Sal, Mentha Piperita Oil, Menthol, Xanthan Gum, Sodium Fluoride

Suosittelemme myös

Emmi Dent Ultraäänihammasharja

EmmiDent_Punainen_metallic_ultraaanihammasharja_m.png&width=280&height=500
emmi-dent ultraäänihammasharja
emmi®-dent Ultraäänihammasharja toimii turvallisesti 0,2 Watin teholla ilman kitkaa tai hankausta. Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta hellävaraisesti ilman liikettä. Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka..
Hinta: 11.00 € - 199.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »