Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Zinc Cream-erikoishoitovoide 15 ml

Hinta alk.24.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
DrBaumann Zinc Cream-erikoishoitovoide 7 ml24.00 €
DrBaumann Zinc Cream-erikoishoitovoide 15 ml47.00 €

Näppyjä kuivattava ja niiden parantumista edistävä erikoistuote. Erittäin korkea sinkki ja E-vitamiinipitoisuus yhdistettynä triglyserideihin takaavat ylivoimaisen hoitokeinon aknen, psoriasiksen ja atopian akuutin tilan hoitoon.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Ethylhexyl Cocoate, Butylene Glycol, Zinc Oxide (nano), Urea, Caprylic/Capric/Stearic Triglycerides, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, Lactic Acid, Sucrose Stearate, Allantoin, Xanthan Gum

Suosittelemme myös

DrBaumann Cream Mask-savinaamio 50 ml

creammasknormal.jpg&width=280&height=500
Normaalin- ja kuivanihon voidenaamio sopii sinulle jos ihon pinnan rasvapitoisuus on liian alhainen ja ihosi tarvitsee lisäkosteutta ja hoitavia vaikutusaineita. Naamio irrottaa kuivaa kuollutta solukkoa sekä ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voit sekoittaa namiota yhdessä kuivan ihon hoitovoiteen..
Hinta: 15.00 € - 75.00 €

BTB13 Medical Anti Redness Cream 30ml

BTB13_Medical_Antiredness_Cream_30ml.png&width=280&height=500
Tuotekuvaus: Koko kasvoille tarkoitettu hoitovoide ihon eri syistä johtuvan punoituksen ja couperosan hoitoon. Hajusteettoman hoitovoiteen laajatehoinen aktiiviaineyhdistelmä lievittää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ärsykkeiltä ja rauhoittaa ihoa. Tuotteen tausta: Ihon..
Hinta: 46.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »