Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Special - vartalovoiteet



Hinta alk.37.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Body Special Light- kiinteyttävä vartalovoide 75 ml37.00 €
Body Special Light - kiinteyttävä vartalovoide 200 ml78.00 €
Body Special Strong - selluliittivoide 75ml42.00 €

Body Special Light on kiinteyttävä vartalonhoitoemulsio sisältää runsaasti syvävaikutteisia liposomeja ja kosteuttaa, ta­soittaa ja kiinteyttää ihoasi. Sopii erityisesti normaa­lille iholle ja vartalon ongelma-alueille, kuten selluliit­tiin ja käsivarsiin. Ihanteellinen aikuisen naisen vartalovoide.

Tehokkaampaa kiinteytystä tarvitseville alueille suo­sitellaan Body Special Strong selluliittiemulsiota joka virkistää verenkiertoa ja aineen­vaihduntaa huomattavasti, mikä on erityisen tärkeää selluliitin hoidossa. Voiteen levityksen jälkeen täytyy muistaa pestä kädet hyvin ettei voidetta kulkeudu silmiin tms.  

Vinkki: Esim matkoilla jos kävelet koko päivän ja illalla jalat ihan puhki, laita Body Special Strong voide koko jaloille ja 10 minuutiksi jalat ylös seinälle. Taas jaksaa lähteä illalla syömään. Tämä on kokeiltu.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI light: Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Urea, Alcohol, Lecithin (and) Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Allantoin, Coleus Forskohlii Extract, Ormenis Multicaulis Flower Oil, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide

INCI strong: Aqua, Ethylhexyl Cocoate, Butylene Glycol, Urea, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Ceteareth-20, Methyl Nicotinate, Coleus Forskohii Extrakt, Carbomer, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Eucalyptus Globulus Oil, Limonene

Suosittelemme myös

DrBaumann Intensive -hoitovoiteet

intensive_normal.jpg&width=280&height=500
INTENSIVE-linjan voiteet sopivat jos ihosi on erityisen vaativa, rasittunut ja ulkoilet paljon tai haluat suojata ihosi päätetyöskentelyn haitoilta. Koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet imeytyvät hyvin ja sopivat sekä yö-että päivävoiteeksi. Suuren vitamiini- ja karitevoipitoisuuden vuoksi voiteet..
Hinta: 27.00 € - 108.00 €

Skin Ident Vitamin Cream -hoitovoide 30 ml

p_1_3_4.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja erittäin tehokas vitamiini-hoitovoide vaativalle iholle. Vitamiinit suojaavat ja uudistavat rasittunutta ihoasi, olisi syy aurinko, tupakointi, päätetyöskentely, laihdutuskuurit, lääkekuurit tai yksinkertaisesti ikä, joka vaatii tehokkaampaa hoitoa. Älä päästä ihoasi "hapettumaan"..
Hinta: 39.80 € - 123.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »