Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Solarium Liposome -rusketusta edistävä voide 200 ml

Hinta alk.33.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
DrBaumann Solarium Liposome 75ml33.00 €
DrBaumann Solarium Liposome 200ml43.70 €

Ennen aurinkoa, auringossa, auringon jälkeen........

UVA-suojavoide sisältää liposomeja, jotka kuljettavat ihoon suojaavaa E-­vitamiinia ja betakaroteenia. Ehkäisee tehokkaasti UVA-säteiden haitallisia vaikutuksia. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä olisikin hyvä käyttää päivittäin jo noin viikon ajan ennen UV-säteilylle altistumista.  Hoitaa ihoa, sy­ventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Tehostaa ruskettumista ja sopii myös aurinkosuojaksi ruskettuneelle iholle. Vaikutus tehokkaimmillaan puoli tuntia levityksen jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Butylene Glycol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Urea, Alcohol, Panthenol, Lecithin (and) Alcohol, Sodium Lactate, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Allantoin, Ormenis Multicaulis Flower Oil, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

BTB13 Medical Anti Redness Cream 30ml

BTB13_Medical_Antiredness_Cream_30ml.png&width=280&height=500
Tuotekuvaus: Koko kasvoille tarkoitettu hoitovoide ihon eri syistä johtuvan punoituksen ja couperosan hoitoon. Hajusteettoman hoitovoiteen laajatehoinen aktiiviaineyhdistelmä lievittää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ärsykkeiltä ja rauhoittaa ihoa. Tuotteen tausta: Ihon..
Hinta: 46.00 €

DrBaumann Sun Lotion öljytön aurinkovoide sk. 25

1099_1999_sk25.jpg&width=280&height=500
Sun Lotion on kevyt ja öljytön auringonsuojatuote, joka sisältää ihoasi suojaavaa E-vitamiinia ja korkealaatuista synteettistä valonsuoja-ainetta. Ei jätä iholle vaaleaa pintaa ja suojaa ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Hyvin hellävarainen ja tehokas suoja..
Hinta: 41.00 € - 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »