Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä voide

Hinta alk.20.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Sun Solarium Vitamin 200ml76.00 €
Skin Ident Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €20.00 €

Edistää kaunista ruskettumista.

Loistava korkealaatuinen hoitovoide jota voit käyttää päivävoiteena koko kesän. Kevyesti ja luonnollisesti suojaava ( suojakerroin n. 6)  ihonhoitovoide aurinkoon. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihosi eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä kannattaa käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen lomamatkaa aurinkoon. Parantaa myös rusketuksesi kestoa.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

DrBaumann Sun Lotion sk.50 75ml

1102-Sun-Lotion-F50-200.jpg&width=280&height=500
Sun Lotion sk. 50 on erittäin tehokas E-vitamiini pitoinen aurinkosuoja herkälle ihollesi. Voideon erittäin hyvin levittyvä, eikä jätä iholle valkoista kerrosta. Tuotteessa on UVA- UVB- sekä UVC-aurinkosuojat. Huomioi että voide ei ole vedenkestävä, jolloin sitä kannattaa lisätä uimisen jälkeen.
Tuote..
Hinta: 59.80 €

DrBaumann Self Tanning Lotion -itseruskettavavoide75 ml

selftanninglotion.jpg&width=280&height=500
Itseruskettava emulsio antaa kauniin rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia. Sopii myös auringonoton jälkeen, jolloin emulsio rauhoittaa ihoa ja syventää rusketusta. Voidaan käyttää päivittäin joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen jälkeen. Ennen emulsiota suositel­laan Liposome Multi Active-geelin..
Hinta: 11.00 € - 43.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »