Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

Hinta alk.39.40 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Cleansing Milk Special 200ml71.70 €
Skin Ident Cleansing Milk Special 75ml39.40 €

Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää tarkimmat vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin ja skvaleenin avulla. Cleansing Milk Special puhdistusemulsion hoitovaikutusta tehostaa ja sen rippeet iholta poistaa Facial Tonic tai Facial Tonic Special kasvovesi. Nämä SkinIdent® tuotteet täydentävät toisiaan ideaalisella tavalla ja näin iho on valmis vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Eye Care Super-silmänympärysvoide

p_1_4_3.jpg&width=280&height=500
Erittäin hoitava silmänympärystuote kasvojen herkimmälle alueelle. Tuote sopii erityisen hyvin erittäin herkälle iholle ja henkilöille, joilla on taipumusta saada hienoisia juonteita tai ryppyjä silmänympärysalueelle. Eye Care Super voiteen ihoidenttiset lipidit hoitavat ihoa hellävaraisesti. Ihoa suojaavat..
Hinta: 48.90 € - 97.40 €

Skin Ident Facial Tonic Special-kasvovesi

p_1_1_4.jpg&width=280&height=500
" Täyteläinen" kasvovesi, joka raikastaa ja puhdistaa ihosi ja sen huokoset erittäin tehokkaasti. Korkea pantenoli-, proliini- ja hyaluronihappopitoisuus hoitavat jos ihosi on erittäin vaativa, herkkä ja kosteusköyhä. Ihoidenttinen kasvovesi sopii erityisesti käytettäväksi SkinIdent® Cleansing Milk Special..
Hinta: 29.90 € - 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »