Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Cleansing Milk Special-puhdistusemulsio

Hinta alk.39.40 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Cleansing Milk Special 200ml71.70 €
Skin Ident Cleansing Milk Special 75ml39.40 €

Korkealaatuinen ja täyteläinen puhdistusemulsio, joka täyttää tarkimmat vaatimukset. Tuote puhdistaa iholta hellävaraisesti ylimääräisen talin ja iholle kertyneen lian. Puhdistusominaisuuksiensa lisäksi tämä tuote hoitaa ihoa tehokkaasti sisältämiensä arvokkaiden vaikutusaineiden, kuten E-vitamiinin, hyaluronihapon, lesitiinin ja skvaleenin avulla. Cleansing Milk Special puhdistusemulsion hoitovaikutusta tehostaa ja sen rippeet iholta poistaa Facial Tonic tai Facial Tonic Special kasvovesi. Nämä SkinIdent® tuotteet täydentävät toisiaan ideaalisella tavalla ja näin iho on valmis vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Facial Peeling-kuorintavoide 75 ml

p_1_1_6.jpg&width=280&height=500
Tämä ihoidenttinen kuorintavoide sisältää erittäin hienojakoista kalsiumfosfaattia, joka poistaa iholtasi hellävaraisesti kuolleita ihosoluja. Sillä on välitön ihoasi puhdistava ja kirkastava vaikutus. Facial Peeling kuorinnan vaikutus uusii ihoasi pitkällä aikavälillä ja se tehostaa myös muiden hoitotuotteiden..
Hinta: 62.00 €

Skin Ident Self Tanning-itseruskettava voide 75 ml

selftanning.jpg&width=280&height=500
SkinIdent® itseruskettava sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan rusketuksen ilman aurinkoa. Tuote sopii täydellisesti myös herkkäihoisille henkilöille, jotka eivät voi viettää aikaa auringossa, mutta haluavat silti kauniin rusketuksen. SkinIdent® itseruskettava on ihoystävällinen ja se parantaa ihosi..
Hinta: 75.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »