Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Facial Peeling-kuorintavoide 75 ml

Hinta:67.00 €

Tämä ihoidenttinen kuorintavoide sisältää erittäin hienojakoista kalsiumfosfaattia, joka poistaa iholtasi hellävaraisesti kuolleita ihosoluja. Sillä on välitön ihoasi puhdistava ja kirkastava vaikutus. Facial Peeling kuorinnan vaikutus uusii ihoasi pitkällä aikavälillä ja se tehostaa myös muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Vaikutusaika iholla 5-10 minuuttia ja vaikutus tehostuu saunan tai lämpimän suihkun yhteydessä.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen. Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Glycerin, Urea, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Oleate

Loppunut - Tuote toistaiseksi maasta loppunut.

Suosittelemme myös

Skin Ident Self Tanning-itseruskettava voide 75 ml

selftanning.jpg&width=280&height=500
SkinIdent® itseruskettava sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan rusketuksen ilman aurinkoa. Tuote sopii täydellisesti myös herkkäihoisille henkilöille, jotka eivät voi viettää aikaa auringossa, mutta haluavat silti kauniin rusketuksen. SkinIdent® itseruskettava on ihoystävällinen ja se parantaa ihosi..
Hinta: 75.00 €

BTB13 Medical AHA PHA Peeling -kuorinta 50ml UUTUUS!

BTB13_Medical_AHA-PHA_Peeling_Gel_50ml.png&width=280&height=500
Luonnolliset hapot vähentävät haitallisten bakteerien kasvua ihossa ja tuote sopii siksi erityisesti epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Piparminttuöljyä tasapainottaa talin eritysta ja pajunkuoriuutetta (PHA) hillitsee tulehdusta ihossa. Myös normaali, kuiva..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »