Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Liposomi -tehohoitoaineet 30 mlHinta alk.54.10 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Light - kevyt, seka - ja rasvaiselle iholle134.00 €
Vitamin - kaikille ihotyypeille, ennenaikaisesta ikääntymisestä kärsivälle iholle, joka tarvitsee uudistumista, kosteutusta139.60 €
Ceramid- kuivalle, atooppiselle, kosteusköyhälle iholle162.90 €
Vitamin Super-ennenaikaisesti ikääntynyt, vaurioitunut iho, parantaa ihoa kaikissa kerroksissa229.00 €
Matkapakkaus 10ml Ceramid54.10 €

Liposomit sopivat käytettävaksi sellaisenaan lämpimään vuodenaikaan. Tuoteet sisältävät monikerrosliposomeja, E ja A-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ja uudistavat ihoa. Rasvoittuvalle ihotyypille voi riittää liposomigeelin käyttö sellaisenaan ilman erillistä hoitovoidetta mutta kuivalle iholle kannattaa lisätä myös hoitovoide. Liposomigeeli voidaan levittää iholle heti kasvoveden käytön jälkeen jolloin kosteutusvaikutus on parhaimmillaan. Anna liposomigeelin imetyä hyvin ennen hoitovoiteen levittämistä. Vitamin Super liposomissa tuotteen pinkki väri tulee punajuuresta ja tuotteen sisältämästä korkeasta B-vitamiinipitoisuudesta.

Huom! Liposomigeelejä suositellaan käytettäväksi ainoastaan muiden Skin Ident, Beau Care ja Dr.Baumann hoitotuotteiden kanssa.

Skin Ident linjan kaikki tuotteet koostuvat hienoimmista luonnonöljyistä ja iho identtisistä vaikuttavista aineista. Skin Ident tuotteet ovat yhtä luonnollisia kuin ihosi. Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.