Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Cream Mask-voidenaamio 75 ml

Hinta alk.19.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
SkinIdent Cream Mask 75ml123.00 €
Matkapakkaus 10 ml19.00 €

Skin Ident Cream Mask sisältää kaiken, mitä ihosi tarvitsee! Siispä hemmottele ihoasi säännöllisesti tällä poikkeuksellisen laadukkaalla kasvonaamiolla. Voit käyttää naamiota normaalisti naamion tapaan jolloin anna vaikuttaa 10-25 min. ja hiero loppunaamio ihoon. Voit käyttää tätä naamiota myös yövoiteena. Tämä on todellinen kauneusuni ihollesi.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Vegetable Oil, Urea, Glyceryl Stearate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Stearyl Alcohol, Lecithin(and)Alcohol, D-mixed-Tocopherols, L-Prolin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Beau Caire Body Lotion-vartalovoide 250ml

118_BodyLotion_250-ml_01.jpg&width=280&height=500
Kosteusemulsio vartalolle, joka hoitaa ihoasi jokaisen peseytymisen jälkeen. Erityinen yhdistelmä tehokkaita vaikutusaineita, kuten E-vitamiinia, D-pantenolia, maitohappoa ja öljyjä, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa. Ihosi pysyy pehmeänä ja saavuttaa viehättävän, hoidetun vaikutelman. Hyvä "perusvoide"..
Hinta: 26.20 €

DrBaumann Sensitive-hoitovoiteet

sensitive_super_light.jpg&width=280&height=500
Koostumukseltaan pehmeät ja hyvin imeytyvät voi­teet kosteuttavat, ta­soittavat, rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoasi. SENSITIVE­-linjan tuotekehittelyssä raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu ja niiden sietoisuus maksimoitu jolloin ne sopivat vaikka ihosi olisi hyvinkin herkkä, atooppinen ja reagoiva..
Hinta: 14.00 €27.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »