Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Vitamin Cream -hoitovoide 30 ml



Hinta alk.39.80 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
kuivalle iholle123.00 €
rasvaiselle iholle123.00 €
Matkapakkaus 10 ml kuivalle iholle39.80 €
Matkapakkaus 10ml norm/rasaviseen iholle39.80 €

Korkealaatuinen ja erittäin tehokas vitamiini-hoitovoide vaativalle iholle. Vitamiinit suojaavat ja uudistavat rasittunutta ihoasi, olisi syy aurinko, tupakointi, päätetyöskentely, laihdutuskuurit, lääkekuurit tai yksinkertaisesti ikä, joka vaatii tehokkaampaa hoitoa. Älä päästä ihoasi "hapettumaan". Tämä voide yhdessä Liposomituotteen kanssa on toimiva vastaisku.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet ovat ihoidenttisiä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyviä raaka-aineita ja vitamiineja. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI dry skin: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Urea, Vegetable Oil, Squalene, Panthenol, Stearyl Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Biotin, L-Prolin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

INCI oily skin: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Glyceryl Stearate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Panthenol, Vegetable Oil, Stearyl Alcohol, Squalene, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Biotin, L-Prolin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

Beau Caire Body Lotion-vartalovoide 250ml

118_BodyLotion_250-ml_01.jpg&width=280&height=500
Kosteusemulsio vartalolle, joka hoitaa ihoasi jokaisen peseytymisen jälkeen. Erityinen yhdistelmä tehokkaita vaikutusaineita, kuten E-vitamiinia, D-pantenolia, maitohappoa ja öljyjä, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa. Ihosi pysyy pehmeänä ja saavuttaa viehättävän, hoidetun vaikutelman. Hyvä "perusvoide"..
Hinta: 26.20 €

DrBaumann Intensive -hoitovoiteet

intensive_normal.jpg&width=280&height=500
INTENSIVE-linjan voiteet sopivat jos ihosi on erityisen vaativa, rasittunut ja ulkoilet paljon tai haluat suojata ihosi päätetyöskentelyn haitoilta. Koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet imeytyvät hyvin ja sopivat sekä yö-että päivävoiteeksi. Suuren vitamiini- ja karitevoipitoisuuden vuoksi voiteet..
Hinta: 27.00 € - 108.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »