Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Gel -silmänympärysgeeli

Hinta alk.37.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Eye Gel 7ml37.50 €
Eye Gel 15 ml67.00 €
Öljytön geeli, joka sisältää seramideja, hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, joka kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten. Tuote on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön koostumus tekee geelistä parhaan mahdollisen pohjan pitkäkestoiselle meikille.

Vinkki:
Eye Cream –voiteen ja Eye Gel –geelin yhteiskäyttö (ensin geeli, sitten voide) on osoittautunut erityisen tehokkaaksi.

Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

Suosittelemme myös

Men Balance Shampoo EcoPharma 250ml

Men Balance Shampoo EcoPharma 250ml
Hiuspohjan tasapainottava ja virkistävä shampoo. Valkosavi ja salisyylihappo puhdistavat ja tasapainottavat hiuspohjaa tehokkaasti edistäen sen hyvinvointia. Antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen kuusenkerkkä sekä natriun PCA kosteuttavat ja hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa. 
Käyttö: Levitä kosteisiin..
Hinta: 24.70 €

BTB13 Ultimate Brightener, Heleyttäjä

heleyttaja.png&width=280&height=500
BTB13 Heleyttäjä on moderni monitoimimeikki. Meikkivoiteen alla Heleyttäjä parantaa meikin kestoa ja luo iholle eloisaa hehkua. Meikkivoiteen päälle sipaistuna se korostaa kasvoja valokynän tavoin. Sekoittamalla pisaran Helyttäjää meikkivoiteeseen..
Hinta: 21.00 € - 35.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »