Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Care Super-silmänympärysvoide

Hinta alk.52.60 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Eye Care Super 7ml52.60 €
Eye Care Super 15 ml99.80 €

Erittäin hoitava silmänympärystuote kasvojen herkimmälle alueelle. Tuote sopii erityisen hyvin erittäin herkälle iholle ja henkilöille, joilla on taipumusta saada hienoisia juonteita tai ryppyjä silmänympärysalueelle. Eye Care Super voiteen ihoidenttiset lipidit hoitavat ihoa hellävaraisesti. Ihoa suojaavat E-, A-, C- ja H- (biotiini) vitamiini sekä B5 provitamiini (D-pantenoli) takaavat näkyvät, ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevät hoitovaikutukset.

Asiakkaan kommentti: Paras silmänympärystuote ikinä.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen. Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

Suosittelemme myös

Skin Ident Liposome-Vitamin-Ceramid Mask -naamio 75 ml

p_1_6_1.jpg&width=280&height=500
Syväkosteuttava naamio sisältää kaikkia ihosi tarvitsemia ihoidenttisiä aineosia. Käyttäessäsi tuotetta säännöllisesti tulet yllättymään siitä, miten miellyttävän ja ravitun ihon tulet saavuttamaan. Todellinen kauneusnaamio. Erityisen hyvä myös atooppiselle iholle. Voit käyttää tuotetta reilusti naamion..
Hinta: 16.00 € - 85.00 €

Skin Ident Eye Gel -silmänympärysgeeli

p_1_4_2.jpg&width=280&height=500
Öljytön geeli, joka sisältää seramideja, hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, joka kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten. Tuote on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön koostumus tekee geelistä parhaan mahdollisen pohjan pitkäkestoiselle meikille.
Vinkki: ..
Hinta: 37.50 € - 67.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »