Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bt-Sonic -ultraäänikasvoharja

Hinta alk.19.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Bt-Sonic -ultraäänikasvoharja119.00 €
BeauCaire Face Cleanser 250ml -puhdistusgeeli23.30 €
BeauCaire Cleansing Milk 250ml -puhdistusemulsio23.30 €
DrBaumann Cleansing Gel 200ml -puhdistugeeli33.90 €
DrBaumann Cleansing Gel 75ml -puhdistusgeeli19.20 €
BTB13 Cleansing Foarm 250ml -puhdistusvaahto28.00 €
BTB13 Medical Cleansing Gel 250ml normaalista-rasvaiseen ihoon28.00 €
TOIMITUS 0€
Bt-sonic on tehokas ultraäänikasvoharja miellyttävillä silikoniharjaksilla, jota käytetään tehostamaan puhdistusta tai kuorintaa. Kasvoharja toimii pattereilla, se on vedenkestävä, kevyt, ketterä ja monipuolinen sekä kätevä käyttää. Tuloksena ammattitason puhdistus sekä pehmeämpi, upeampi ja terveempi iho.

Ominaisuudet:
  • Puhdistuspää on valmistettu BT AzulSilicone -silikonista, jossa on hyödynnetty hopeaioni-teknologiaa joka tekee päästä antimikrobisen ja antibakteerisen.
  • Kolmionmuotoinen puhdistuspää mahdollistaa hellävaraisen ja täydellisen pääsyn kaikkiin kasvojen osiin, mukaan lukien vaikeasti tavoitettavissa olevat alueet lähellä nenää ja silmiä.
  • Ultraäänimoottori on sijoitettu strategisesti laitteen kaulan pohjaan ja mahdollistaa siten maksimaalisen äänivärähtelyn siirtymisen silikoniharjaksiin.
  • Toimii kahdella AAA-paristolla (sisältyvät pakkaukseen).

Käyttö: Levitä puhdistustuote tai kuorinta kasvoille. Paina kasvoharjan käynnistysnappia ja kuljeta kasvoharjaa kasvoilla keskittyen erityiseti ongelma-alueisiin. Lisää vettä tarvittaessa. Sammuta kasvoharja painamalla käynnistysnappia uudestaan. Huuhtele kasvoharjan harjaosa lämpimässä vedessä.  Huom! Laitetta ei saa upottaa kokonaan veteen. 

Listattuna myös muutamia hyvin ultraäänipuhdistukseen soveltuvia puhdistustuotteita. Toki voit käyttää myös omaa puhdistustuotetta. Parhaiten toimivat vesi-, geeli-, ja vaahtopohjaiset puhdistustuotteet.

 
 

Suosittelemme myös

DrBaumann Kasvovedet

facialtoniclotiondry.jpg&width=280&height=500
Kasvovesi viimeistelee ihosi puhdistuksen sekä kirkastaa ja virkis­tää ihoa. Kun valitset ihotyypin mukaisen kasvoveden, valmistat ihosi vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet.  Kuivan ja sekaihon kasvovedet ovat alkoholittomia. Kasvovettä kannattaa käyttää liposomien ja ampullien jälkeen reilusti ja..
Hinta: 15.20 € - 42.40 €

Skin Ident Facial Tonic Special-kasvovesi

p_1_1_4.jpg&width=280&height=500
" Täyteläinen" kasvovesi, joka raikastaa ja puhdistaa ihosi ja sen huokoset erittäin tehokkaasti. Korkea pantenoli-, proliini- ja hyaluronihappopitoisuus hoitavat jos ihosi on erittäin vaativa, herkkä ja kosteusköyhä. Ihoidenttinen kasvovesi sopii erityisesti käytettäväksi SkinIdent® Cleansing Milk Special..
Hinta: 29.90 € - 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »