Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bt-Sonic -ultraäänikasvoharja

Hinta alk.19.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Bt-Sonic -ultraäänikasvoharja119.00 €
BeauCaire Face Cleanser 250ml -puhdistusgeeli23.30 €
BeauCaire Cleansing Milk 250ml -puhdistusemulsio23.30 €
DrBaumann Cleansing Gel 200ml -puhdistugeeli33.90 €
DrBaumann Cleansing Gel 75ml -puhdistusgeeli19.20 €
BTB13 Cleansing Foarm 250ml -puhdistusvaahto28.00 €
TOIMITUS 0€
Bt-sonic on tehokas ultraäänikasvoharja miellyttävillä silikoniharjaksilla, jota käytetään tehostamaan puhdistusta tai kuorintaa. Kasvoharja toimii pattereilla, se on vedenkestävä, kevyt, ketterä ja monipuolinen sekä kätevä käyttää. Tuloksena ammattitason puhdistus sekä pehmeämpi, upeampi ja terveempi iho.

Ominaisuudet:
  • Puhdistuspää on valmistettu BT AzulSilicone -silikonista, jossa on hyödynnetty hopeaioni-teknologiaa joka tekee päästä antimikrobisen ja antibakteerisen.
  • Kolmionmuotoinen puhdistuspää mahdollistaa hellävaraisen ja täydellisen pääsyn kaikkiin kasvojen osiin, mukaan lukien vaikeasti tavoitettavissa olevat alueet lähellä nenää ja silmiä.
  • Ultraäänimoottori on sijoitettu strategisesti laitteen kaulan pohjaan ja mahdollistaa siten maksimaalisen äänivärähtelyn siirtymisen silikoniharjaksiin.
  • Toimii kahdella AAA-paristolla (sisältyvät pakkaukseen).

Käyttö: Levitä puhdistustuote tai kuorinta kasvoille. Paina kasvoharjan käynnistysnappia ja kuljeta kasvoharjaa kasvoilla keskittyen erityiseti ongelma-alueisiin. Lisää vettä tarvittaessa. Sammuta kasvoharja painamalla käynnistysnappia uudestaan. Huuhtele kasvoharjan harjaosa lämpimässä vedessä.  Huom! Laitetta voi käyttää suihkussa, mutta sitä ei saa upottaa kokonaan veteen. 

Listattuna myös muutamia hyvin ultraäänipuhdistukseen soveltuvia puhdistustuotteita. Toki voit käyttää myös omaa puhdistustuotetta. Parhaiten toimivat vesi-, geeli-, ja vaahtopohjaiset puhdistustuotteet.

 
 

Suosittelemme myös

BTB13 Miselli-puhdistusvesi

BTB13_Gentle_Micellar_Water.png&width=280&height=500
BTB13 Misellivesi on all-in-one-puhdistustuote joka puhdistaa kasvosi täydellisesti, nopeasti ja ei kuivata ihoasi. Misellirakenteet imaisevat itseensä niin meikin kuin muun ihosi pintaan kertyneen lian. Voit poistaa misellivedellä myös silmämeikin. Meikinpoisto on näin helppoa ja nopeaa. Misellivesi..
Hinta: 22.00 € - 34.00 €

BTB13 Intense Hydration Toner Hoitovesi

BTB13_Intense_Hydration_Toner_p.png&width=280&height=500
Kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi sinulle jos ihosi on kuiva ja kosteusköyhä. Antioksidanttinen BTB13 yhdiste vahvistaa ihosi rakennetta ja heleyttää ihoasi, B-vitamiinit kosteuttavat ja rauhoittavat. Prebiootit edistävät ihosi mikrobiomin hyvinvointia ja luonnollista vastustuskykyä. Kasvovesi edistää..
Hinta: 18.00 € - 33.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »