Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CurlyWave-ladattava kiharrinHinta alk.89.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
CurlyWave -kiharrin väri: ruusukulta, pink89.00 €
CurlyWave -kiharrin väri: valkoinen89.00 €
CurlyWave -kiharrin väri: anrtisiitti harmaa89.00 €

TOIMITUS 0€

Upea, uudenlainen kiharrin tekee hiustesi muotoilusta helppoa ja nopeaa, se hoitaa lähes kaiken työn puolestasi. Keraaminen pinnoite ehkäisee pörröisyyttä, ei revi sekä tekee upean kiillon ja silottaa kiharat kauniiksi. Voit vaihtaa hiusten kiharrussuuntaa, joka helpottaa käsittelyä huomattavasti. Yksi kihara on valmis vain 30 sekunnissa! Voit nyt kihartaa hiuksesi useammin, koska se on niin kätevää!

Ei tarvitse pelätä myöskään hiusten jumittumista kihartimeen, koska ne pyörivät sisällä täysin vapaasti. Laite tunnistaa jos olet laittanut liian paksun hiusosion sisälle ja se pysähtyy automaattisesti. Saat hiukset ulos helposti ja voit aloittaa alusta. 

Tyylikkään kaunis langaton kiharrin on saatavana valkoisena, ruusukultaisena & antrasiittina. Mukana pakkauksessa on käyttöohjeet, säilytyspussi sekä hiusklipsit ja kampa helpottamaan työskentelyä.

Miten se toimii?

Ennen ensimmäistä käyttökertaa laite ladataan täyteen mukana tulevalla usb- johdolla.

  1. Käynnistä laite ON/OFF nappulasta kunnes ledivalo palaa.
  2. Aseta lämpötila, aika ja kiharrussuunta (vasen tai oikea) samasta napista. Kiharrin on käyttövalmis noin 30 sekunnin kuluttua.
  3. Ota ohuehko hiusosio, tarvittaessa kampaa se erilleen muista hiuksista jotta lopputulos on mahdollisimman siisti.
  4. Aseta hiusosio haluamaltasi korkeudelta kihartimeen niin, että latva jää kokonaan ulkopuolelle. Älä aloita ihan hiusten tyvestä, paras korkeus on noin korvien korkeudelta tai hieman yläpuolelta.
  5. Paina isoa ovaalia nappulaa yhtäjaksoisesti, niin kiharrus alkaa ja hiukset sujahtavat laitteen sisään pyörimään.
  6. Kun kuulet yhden piippauksen ja pyöriminen loppuu, vapauta nappula ja pidä hiukset edelleen laitteessa kunnes kuulet kaksi piippausta.
  7. Nyt voit vapauttaa hiuksesi laitteen sisältä vetämällä kiharrinta alaspäin. Nyt sinulla on kaunis kihara.
  8. Kihartaminen on todella helppoa ja nopeaa, eikä vaadi paljon näpertämistä. Jatka muihin osioihin kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.
  9. Kiinnitä kampaus hiuslakalla.

Suosittelemme myös

BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoo 250ml

BTB13_Hair-Growth_Shampoo_1.jpg-nggid03608-ngg0dyn-200x133x100-00f0w010c011r110f110r010t010.jpg&width=280&height=500
Hiustesi kasvua aktivoiva, kosteuttava hoitoshampoo elvyttää hiuspohjaa ja ehkäisee hiustesi lähtöä, ylläpitää kasvua ja vahvistaa rakennetta. BTB13-yhdiste aktivoi solujesi uusiutumista ja edistää hiustesi kasvua. Hiuspohjaa aktivoiva kofeiini sekä B-, C- ja E-vitamiinit ylläpitävät tehokkaasti hiuspohjasi..
Hinta: 24.90 €

DrBaumann Hairspray-hiuskiinne 125 ml

hairspray.jpg&width=280&height=500
Hiuskiinne vahvistaa hiuksiasi ja tarjoaa vahvan ja pitkäkestoisen pidon kampauksille. Mikäli haluat tiettyyn osaan lisävolyymia, suihkuta hiuskiinnettä käsiisi ja muotoile hiukset sormin. Hiuskiinne hoitaa ja suojaa hiuksiasi tuotteen sisältämän biotiinin ja provitamiini B5:n avulla.
Ei sisällä kemiallisia..
Hinta: 30.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »