Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DrBaumann Sun Lotion sk. 35 -aurinkovoide

Hinta alk.58.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Sun Lotion sk. 35 200ml58.20 €

Erittäin korkean suojan antava aurinkovoide.Turvallinen koostumus sisältää ainoastaan mineraalifilttereitä, jotka suojaavat ihoasi sekä vanhettavilta UVA- että polttavilta UVB-säteiltä ja UVC-säteiltä. Tuote näyttää hetken iholla vaalealta mutta imeytymisen jälkeen ei ole enään valkoinen. Ei myöskään öljyinen. Tuote on vedenkestävä ( ei kuitenkaan kestä koko päivän vedessä olemista) ja sen suojateho alkaa heti ihoon levitettäessä. Tuote on sopii myös pienille lapsille heti pikkuvauva-ajan jälkeen.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Zinc Oxide (and) Caprylic/Capric Triglyceride (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Triethoxycaprylylsilane (nano), Titanium Dioxide (and) Alumina (and) Simethicone (nano), Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Lauryl Glucoside (and) Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate (and) Glycerin, Sodium Polyphosphate, Dalpha- Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer

Suosittelemme myös

DrBaumann After Sun Lotion-auringonoton jälkeen

aftersunlotion.jpg&width=280&height=500
Rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa auringonoton ja solariumin jälkeen. Lievittää punoitusta ja ärsytystä, syventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sisältää mm. antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, jotka ehkäise­vät ihon ennenaikaista vanhenemista.
INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice..
Hinta: 13.60 € - 32.20 €

DrBaumann Bleaching Cream-vaalentava voide 30 ml

bleachingcream.jpg&width=280&height=500
Ihopigmenttiä vaalentava erikoisvoide sopii sekä kasvojen että vartalon iholle. Vaalentaa esim. ikääntymisestä tai hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä. Suojaa ihoasi UV-säteiden vanhentavalta vaikutukselta. Voiteen alle voit lisätä esim. E-C-vitam. liposomigeelin, joka tehostaa vaalentavan voiteen..
Hinta: 89.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »