Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Ceramid Cream-hoitovoide 30 ml



Hinta alk.28.50 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
normaalista kuivalle iholle159.00 €
normaalista rasvaiselle iholle159.00 €
Matkapakkaus 10 ml normaalista kuivalle iholle57.00 €
Matkapakkaus 10 ml normaalista rasvaiselle iholle (norm. 57,00)28.50 €

Erinomainen tuote jos ihosi on karhea, rasittunut ja jopa vahingoittunut. Tämä ainutlaatuinen voide sisältää keramideja, lesitiiniä ja hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihosi suojatoimintoja ja ehkäisevät ihosi kuivumista. Tuote korjaa erityisen hyvin eri syistä johtuvaa karheaa ihon pintaa.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihoidenttisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen. 

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI dry skin: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Stearyl Alcohol, Squalene, Glycosphingolipids (and) Phosphosphingolipids, Ceramide III, D-mixed-Tocopherols, L-Prolin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

INCI oily skin: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Urea, Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Stearyl Alcohol, Squalene, Glycosphingolipids (and) Phosphosphingolipids, Ceramide III, D-mixed-Tocopherols, L-Prolin, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

DrBaumann Baobab Cream

1119-BAOBAB-CREAM---30-Tiegel.png&width=280&height=500
Dr.Baumann Baobab Cream hoitaa ihoasi intensiivisesti ja hellävaraisesti. Se lisää ihosi joustavuutta, uudistaa ja kosteuttaa, rauhoittaa punoitusta sekä suojaa ihon pintaa. Voide on siis ihanteellinen valinta ikääntyvälle iholle. Toimii myös loistavasti jos ihosi kaipaa runsaasti ravinteita. Sopii myös..
Hinta: 99.00 €

BTB13 Antioxidant BB-Cream spf 15

BTB-06-196-30_1_kk_BB_Cream.jpg&width=280&height=500
Ihoa kauniisti sävyttävä ja ihon väriä tasoittava aurinkosuojavoide sisältää antioksidanttista ja ihon solu-uusiutumista elvyttävää BTB13-yhdistettä. Ihon väriin mukautuva BB-voide tasoittaa ihon kirjavuutta ja kevyesti valoa taittava koostumus heleyttää ihoa tehden siitä raikkaan ja kimmoisan näköisen..
Hinta: 42.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »