Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Eye Gel-silmänympärysgeeli

Hinta alk.41.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Eye Gel 7ml41.00 €
Skin Ident Eye Gel 15 ml71.00 €
Ihanteellinen rasvaton geeli, jossa mietojen ihoidenttisten vaikutusaineiden teho ja siedettävyys herkällä ihoalueella yhdistyvät optimaalisella tavalla. SkinIdent Eye Gel kosteuttaa silmänympärysihon syvimpiä kerroksia myöten ja on erityisen suositeltava kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Öljytön koostumus tekee geelistä parhaan mahdollisen pohjan pitkäkestoiselle silmämeikille. Jos ihosi on erityisen kuiva tai esim. talvella voit lisätä geelin päälle Skin Ident -silmänympärysvoiteen ja/tai syvävaikutteisen Liposomigeelin.

Skin Ident -linjan tuotteessa käytetään vain hienoimpia luonnonöljyjä. Vaikuttavat aineet koostuvat ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisistä eli ihossa tai elimistössä luonnostaan esiintyvistä raaka-aineista ja vitamiineista. Tämä johtaa parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen.

INCI: Aqua, Glycerol, Ethanol, Urea, Sodium Lactate, D-Panthenol, Hyaluronic Acid, Allantoin

Suosittelemme myös

Skin Ident Vitamin Cream Super-hoitovoide 30 ml

p_1_3_7.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja -tehoinen E-, A-, ja C-, ja B12 -vitamiinia, biotiinia ja D-Panthenolia sisältävä voide sekä suojaa että uudistaa ihoa. Vitamiinien tehoa lisäävät tuotteen sisältämät lesitiini, allantoiini ja hyaluronihappo. Hoitovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ärsyyntyneelle..
Hinta: 194.00 €

Skin Ident Vitamin Cream -hoitovoide 30 ml

p_1_3_4.jpg&width=280&height=500
Korkealaatuinen ja erittäin tehokas vitamiini-hoitovoide vaativalle iholle. Vitamiinit suojaavat ja uudistavat rasittunutta ihoasi, olisi syy aurinko, tupakointi, päätetyöskentely, laihdutuskuurit, lääkekuurit tai yksinkertaisesti ikä, joka vaatii tehokkaampaa hoitoa. Älä päästä ihoasi "hapettumaan"..
Hinta: 39.80 € - 123.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »