Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Ident Sun Solarium Vitamin-rusketusta edistävä emulsio

Hinta alk.39.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Skin Ident Sun Solarium Vitamin 75ml39.20 €

Ennen aurinkoa, auringossa, auringon jälkeen.......Edistää kaunista ruskettumista.

Loistava korkealaatuinen hoitovoide jota voit käyttää päivävoiteena koko kesän. Kevyesti ja luonnollisesti suojaava ( suojakerroin n. 6)  ihonhoitovoide aurinkoon. Ihonsuojavitamiinit A ja betakarotiini imeytyvät tehokkaasti ihosi eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Emulsio toimii myös ns. rusketuksen nopeuttajana ja sitä kannattaa käyttää päivittäin noin viikon ajan ennen lomamatkaa aurinkoon. Parantaa myös rusketuksesi kestoa.

Ei sisällä kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä eläinperäisiä aineosia.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Cetearyl Glucoside, Urea, Panthenol, Vegetable Oil, Lecithin (and) Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Suosittelemme myös

DrBaumann Cream for men

1551_CREAM-for-men_10ml.jpg&width=280&height=500
Suojaava, uudistava ja täydellisesti ihoon imeytyvä miesten hoitovoide. Korkealaatuiset luonnonöljyt kuten jojoba ja macadamia muodostavat pohjan johon on lisätty panthenolia ja E-vitamiinia. Erityisen hyvä yhdistelmä Liposome for men-tuotteen kanssa.
Hinta: 62.00 €

DrBaumann Multi Vitamin Lotion-vitamiini hoitoemulsio

multivitaminlotion.jpg&width=280&height=500
Todellinen vitamiinibuusti ihollesi. Suositellaan erityisesti jos ihosi on normaali, kuiva ja väsynyt sekä kuitenkin siihen tulee epäpuhtauksia ja mustapäitä. Tuote on keveytensä vuoksi myös miesten suosiossa. Vaikutusaineina mm. macadamiaöljyä, A-vitamiinia, B3-vitamiinia, C,E ja F-vitamiinia, betakaroteenia..
Hinta: 14.50 € - 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »