Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Vitamin B3 10 % Active -vitamiinihoitotuote 30ml

Hinta alk.48.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Vitamin B3 10 % Active -vitamiinihoitotuote 30ml48.00 €

BTB13 Vitamin B3 10 % Active -emulsion sisältämä niasiiniamidi, B3-vitamiini, on ihon supervitamiini, joka sopii sinulle jos kaipaat lisää kosteutta, vahvistusta ja heleyttä ihoon.
Se kirkastaa ja tasoittaa ihosi väriä, vähentää kosteuden haihtumista ihosta ja tasapainottaa ihosi toimintaa. B3-vitamiini heleyttää ja kirkastaa jos ihosi on stressantunut ja häivyttää väsymyksen merkkejä ihosta ja on tehokas jos ihossasi on valovanhenemisen merkkejä, kuten esim. pigmenttihäiriöitä. Sopii suurimmalle osalle ihotyypeistä.

Käyttöohjeet: Levitä pieni määrä voidetta puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin. Alle voit laittaa myös BTB13-seermin. Viimeistele tarvittaessa ihotyypin mukaisella BTB13-hoitovoiteella.

Suosittelemme myös

BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoo 250ml

BTB13_Hairgrowth_Vitamin_Shampoo.png&width=280&height=500
Hiustesi kasvua aktivoiva, kosteuttava hoitoshampoo elvyttää hiuspohjaa ja ehkäisee hiustesi lähtöä, ylläpitää kasvua ja vahvistaa rakennetta. BTB13-yhdiste aktivoi solujesi uusiutumista ja edistää hiustesi kasvua. Hiuspohjaa aktivoiva kofeiini sekä B-, C- ja E-vitamiinit ylläpitävät tehokkaasti hiuspohjasi..
Hinta: 29.90 €

Skin Ident Vitamin Cream Super-hoitovoide 30 ml

p_1_3_7.jpg&width=280&height=500
Fantastinen voide jos ihosi on erittäin vaativa ja ongelmallinen, punoittava tai hilseilevä jonka pinnan "suojakelmu" on vahingoittunut. Hoitovoiteessa on vahva ihoidenttinen vitamiinicoktail ja korkea B-vitamiinipitoisuus tuo voiteeseen pinkin värin. Vitamin Cream Super sopii kaikille ihotyypeille,..
Hinta: 199.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »