Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Medical Hoitovoiteet

Hinta alk.28.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Medical -hoitovoide, 50ml öljytön, kevyt, rasvaiselle tai acne-iholle48.00 €
Medical -hoitovoide , 100ml72.00 €
Medical - Arpivoide, 15ml28.00 €
Medical -Arpivoide, 50ml58.00 €

Käyttö: Hoitovoiteen alle tarvitaan Medical seerumi. Seerumi on aina hoidon päätuote. Seerumi tarvitsee tuekseen aina ihotyypin mukaisen hoitovoiteen.

Medical Hoitovoide on tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, aknen ja hormonaalisten näppyjen hoitoon sekä papulopustulaarisen ruusufinnin ja suunympärysihottuman hoitoon. Sopii myös herkälle ja ärtyneelle iholle, kutinaan. Vähentää tulehdusta.

Medical -Arpivoide on tarkoitettu haavojen ja arpien hoitoon, arpien ehkäisyyn, akne- ja raskausarpien hoitoon, laserin ja kirurgisen toimenpiteen jälkihoitoon, mikroneulauksen ja hapotuksen jälkihoitoon, kutinaan ja auringonpolttamalle iholle sekä herkälle iholle. Edistää ihon paranemista ja vähentää tulehdusta.

Helsingin Laser Tilkassa BTB13-tuotteita käytetään ihon palauttamiseen esteettisten hoitojen jälkeen. Kun iho esimerkiksi laser-käsittelyllä rikotaan, aiheutuu positiivinen trauma, joka saa ihon korjaamaan itseään. Kun palautumista tuetaan Medical Arpivoiteella, iho kuntoutuu nopeammin ja tehokkaammin.