Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Medical Anti Redness Cream 30ml

Hinta alk.46.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Anti Redness Couperosa Cream 30ml46.00 €
Tuotekuvaus: Koko kasvoille tarkoitettu hoitovoide ihon eri syistä johtuvan punoituksen ja couperosan hoitoon. Hajusteettoman hoitovoiteen laajatehoinen aktiiviaineyhdistelmä lievittää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ärsykkeiltä ja rauhoittaa ihoa.

Tuotteen tausta: Ihon eri syistä johtuva punoitus on kiusallinen ja itsetuntoa verottava vaiva. Siksi on tärkeää, että BTB13-kosmetologi voi tarjota asiakkaalleen punoitusta lievittävän, luotettavan kotihoitotuotteen.

Käyttötapa: Levitä iholle ensin ihotyypin mukainen BTB13 Seerumi ja sen päälle Medical Anti-Redness Cream normaalin hoitovoiteen tavoin. Käytä aamuin illoin. Sopii myös ihon rauhoittamiseen kemiallisten kuorintojen ja mikroneulausten jälkeen. Helposti imeytyvä pehmeä voide sopii hyvin myös meikin alle.

Suosittelemme myös

DrBaumann Sensitive-hoitovoiteet

sensitive_super_light.jpg&width=280&height=500
Koostumukseltaan pehmeät ja hyvin imeytyvät voi­teet kosteuttavat, ta­soittavat, rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoasi. SENSITIVE­-linjan tuotekehittelyssä raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu ja niiden sietoisuus maksimoitu jolloin ne sopivat vaikka ihosi olisi hyvinkin herkkä, atooppinen ja reagoiva..
Hinta: 14.00 €27.00 €

BTB13 Vitamin A Active -vitamiinihoitotuote 15ml

A-vitam._ryhmakuva.jpg&width=280&height=500
A-vitamiinituotteiden säädökset ovat muuttumassa ja jatkossa retinoli pitoisuus saa olla 0,3%. Näin uudet tuotteet ovat sen mukaisia. Nämä ovat viimeisiä korkeampia a-vitamiini tuotteita.
BTB13 Vitamin A Active -emulsiot sopivat sinulle joka haluat voimakkaasti uudistaa ihoa, hoitaa ihon ikämuutoksia..
Hinta: 34.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »