Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Medical Anti Redness Cream 30ml

Hinta alk.46.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Anti Redness Couperosa Cream 30ml46.00 €
Tuotekuvaus: Koko kasvoille tarkoitettu hoitovoide ihon eri syistä johtuvan punoituksen ja couperosan hoitoon. Hajusteettoman hoitovoiteen laajatehoinen aktiiviaineyhdistelmä lievittää ihon punoitusta ja vahvistaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ärsykkeiltä ja rauhoittaa ihoa.

Tuotteen tausta: Ihon eri syistä johtuva punoitus on kiusallinen ja itsetuntoa verottava vaiva. Siksi on tärkeää, että BTB13-kosmetologi voi tarjota asiakkaalleen punoitusta lievittävän, luotettavan kotihoitotuotteen.

Käyttötapa: Levitä iholle ensin ihotyypin mukainen BTB13 Seerumi ja sen päälle Medical Anti-Redness Cream normaalin hoitovoiteen tavoin. Käytä aamuin illoin. Sopii myös ihon rauhoittamiseen kemiallisten kuorintojen ja mikroneulausten jälkeen. Helposti imeytyvä pehmeä voide sopii hyvin myös meikin alle.

Suosittelemme myös

DrBaumann Silver Cream

1128-SILVER-CREAM---30-Tiegel.png&width=280&height=500
Silver Cream hoitaa epäpuhdasta ihoasi täysin uudella tavalla. Se sisältää pinnaltaan huokoisia mikrohopeahiukkasia, joista vapautuu pieniä määriä hopeaioneja. Nämä ehkäisevät epäpuhtauksia, tukevat ihosi paranemis- ja uudistumisprosesseja, lievittävät kutinaa ja rauhoittavat reagointia, tulehdusta ja..
Hinta: 76.00 €

BTB13 Medical Rosacea+Acne Hoitogeeli 15ml

BTB13_Rosacea-Acne-15ml.png&width=280&height=500
Tuotekuvaus: Paikallisesti käytettävä tehotuote akne- ja ruusufinnialueille. Hajustamaton voidegeeli rauhoittaa ärtyneitä ihoalueita, tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää punoitusta. Monipuolisesti hoitavalla tuotteella on myös antimikrobisia ja keratolyyttisiä ominaisuuksia. Tuotteen tausta: Papulat..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »