Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Emmi Dent Ultraäänihammasharja



Hinta alk.11.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Emmi Dent -ultraäänihammasharja ( pinkki )199.00 €
Emmi Dent -vaihtopäät ultraäänihammasharjaan 2kp27.30 €
Emmi Dent -valkaiseva ultraäänihammastahna11.00 €
Emmi Dent -Nature Ultraäänihammastahna (vegaani)11.00 €
Emmi Dent -ultraäänihammasharja ( valkoinen )199.00 €
Emmi Dent -vaihtopäät Ultraäänihammasharjaan 4kpl47.00 €

emmi-dent ultraäänihammasharja

emmi®-dent Ultraäänihammasharja toimii turvallisesti 0,2 Watin teholla ilman kitkaa tai hankausta. Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta hellävaraisesti ilman liikettä. Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. Kun laitteen värinä on kytketty päälle, Metallic hammasharja värähtää 6 sekunnin välein, jolloin voit vaihtaa pesukohtaa. Harjasosa peittää kerrallaan noin 2-3 hammasta, riippuen hampaiden koosta. emmi®-dent Ultraääniharjan kanssa on kehitetty käytettäväksi erityinen Ultaäänihammastahna. emmi®-dent Ultraäänihammastahnasta muodostuu kuplia satakertainen määrä tavalliseen hammastahnaan verrattuna, joten tästä syystä Ultraäänihammasharjaa tulee käyttää sille suunnitellun hammastahnan kanssa, jotta ultraääni toimii optimaalisimmin.

Muitakin värejä voi olla saatavilla tilauksesta. Ole yhteydessä hoitolaan.

emmi-dent valkaiseva ultraäänihammastahna 75ml

Perinteisten valkaisevien hammastahnojen vaikutus perustuu mekaaniseen puhdistukseen hankaavilla ainesosilla, mikä voi johtaa hammaskiilteen vaurioihin, jos sellaista hammastahnaa käytetään joka päivä. Sopivia hampaidenhoitotuotteita valitessa on kuitenkin huolehdittava, että hammas ei vaurioidu liian voimakkaalla hankauksella (mekaanisella hankaamisella).  emmi®-dent ultraäänihammasharjalla ja valkaisutahnalla puhdistettaessa hampaita ei hangata ja näin hampaat eivät vahingoitu. 

Erikoisainesosat ja emmi®-dent  ultraäänihammastahnat tukevat luonnollisen hammasvärin hellävaraista korostusta. Koska hampaat puhdistuvat hankaamatta, voit käyttää hammastahnaa huoletta päivittäin ja iloita 14 päivän sisällä säteilevän valkoisista tuloksista; hampaiden puhdistus ja valkaisu* yhdellä käsittelyllä. Yksi hammastahna kestää noin 6 viikoksi.

emmi-dent valkaiseva whitengin hammastahna ei sisällä gluteenia, nano-materiaaleja tai mikromuovia.

emmi®-dent Nature ultraäänihammastahna 75 ml 

emmi® -dent Nature ultraäänitahna ei sisällä fluoria, on vegaani, gluteeniton ja ei sisällä nano-materiaaleja tai mikromuovia.

Ingredients:

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Propylene Glycol, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Aroma CI 77891 (Titanium Dioxide), Cellulose Gum, Stevia Rebaudiana Extract Aroma. 
 

emmi-dent vaihtopää ultraäänihammasharjaan 2kpl

Ota huomioon, että tämä vaihtopää sopii yhteen vain Emmi®-dent Metallic Ultraäänihammasharjaan.

 Lisätietoja: https://www.keltainensalonki.fi/tuotteet/emmi-dent-ultraaanihammasharja

 emmi®-dent Ultraäänihammasharjat ja Ultraäänihammastahnat ovat tutkittuja ja palkittuja ja emmi®-dent, skin ja pet tuotteet saivat joulukuussa 2019 palkinnon Leading Innovators in Dental Cleaning Tehchonolgy 2019. Palkinnon myöntänyt Global health & pharma.

Suosittelemme myös

Beau Caire Face Cleanser-puhdistusgeeli 250ml

p_5_1_3.jpg&width=280&height=500
Jos pidät enemmän vedellä pestävästä ja vaahtoavasta, mutta samalla tehokkaasti puhdistavasta ja öljyä poistavasta puhdistusgeelistä, tämä tuote on juuri sinua varten. Ei kuivata ihoa säännöllisessäkään käytössä. Tuote sisältää erittäin mietoja puhdistavia ainesosia. BeauCaire® Face Cleanser sopii sekä..
Hinta: 27.00 €

Beau Caire Face Cleanser-puhdistusgeeli 250ml

p_5_1_3.jpg&width=280&height=500
Kaikille ihotyypeille Jos pidät enemmän vaahtoavasta, mutta samalla tehokkaasti puhdistavasta ja öljyä poistavasta puhdistusgeelistä, tämä tuote on juuri sinua varten. Tuote sisältää erittäin mietoja puhdistavia ainesosia. BeauCaire® Face Cleanser on suunniteltu erityisesti käytettäväksi yhdessä saman..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »