Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Vitamin A Active -vitamiinihoitotuote 15ml



Hinta alk.34.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Vitamin A Active 0,5 % -vitamiinituote 15ml34.00 €

A-vitamiinituotteiden säädökset ovat muuttumassa ja jatkossa retinoli pitoisuus saa olla 0,3%. Näin uudet tuotteet ovat sen mukaisia. Nämä ovat viimeisiä korkeampia a-vitamiini tuotteita.

BTB13 Vitamin A Active -emulsiot sopivat sinulle joka haluat voimakkaasti uudistaa ihoa, hoitaa ihon ikämuutoksia ja ihoon syntyneitä UV-valovaurioita. A-vitamiini tehostaa ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihoasi, se madaltaa juonteita ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vaalentaa maksaläiskiä. A-vitamiini sopii myös paikallisesti akneihon hoitoon, sillä se tasapainottaa ihon talineritystä ja vähentää ihon tukkeutumista.   

Usein iho saattaa vaatia pientä totuttelua vahvan A-vitamiinin käyttöön, joten sen käyttö kannattaa aloittaa maltillisesti. A-vitamiini on kuitenkin tehokas ihon heleyttäjä ja nuorentaja, joten kannattaa nähdä vähän vaivaa että löytää itselleen sopivan käyttötavan.

Käyttöohjeet: Retinolin käyttö saattaa aiheuttaa ihossa voimakkaankin reaktion, joka ilmenee punoituksena, kutinana, kirvelynä ja kuumotuksena sekä ihon kuivumisena ja hilseilynä. Nämä reaktiot vähenevät ihon tottuessa retinolin vaikutukseen. Käytä tuotetta 2-3 kertaa viikossa kahden viikon ajan. Sen jälkeen voit jatkaa käyttöä joka ilta. Mikäli ihoärsytystä ilmenee, vähennä käyttöä jälleen pariin iltaan viikossa. Laita tuotteen jälkeen ihotyypin mukainen hoitovoide. Käytetään kuuriluontoisesti. 
Varoitukset ja rajoitukset:
Vältä auringossa oleilua retinolivoiteen käytön aikana. Suojaa ihoa auringossa. Älä käytä useita retinoli-tuotteita saman aikaisesti. Käyttöä ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Suosittelemme myös

BTB13 Medical Rosacea+Acne Hoitogeeli 15ml

BTB13_Rosacea-Acne-15ml.png&width=280&height=500
Tuotekuvaus: Paikallisesti käytettävä tehotuote akne- ja ruusufinnialueille. Hajustamaton voidegeeli rauhoittaa ärtyneitä ihoalueita, tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää punoitusta. Monipuolisesti hoitavalla tuotteella on myös antimikrobisia ja keratolyyttisiä ominaisuuksia. Tuotteen tausta: Papulat..
Hinta: 38.00 €

BTB13 Gentle Cleansing Foam 250ml

BTB13_Sensitive_Cleansing_Foam_1.jpg-nggid03645-ngg0dyn-200x133x100-00f0w010c011r110f110r010t010.jpg&width=280&height=500
Erittäin hellävarainen puhdistusvaahto puhdistaa kasvojen ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sopii myös silmämeikinpoistoon. Käyttö: Levitä puhdistusvaahtoa kasvoille pyörivin liikkein. Huuhtele vedellä. Viimeistele BTB13 Sensitive Hoitovedellä.  
Sopii erinomaisesti esim. ultraääniharjalla tehtävään..
Hinta: 33.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »