Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Vitamin A Active -vitamiinihoitotuote 15ml

Hinta alk.32.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Vitamin A Active 0,5 % -vitamiinivoide 15ml32.00 €
BTB13 Vitamin A Active 1 % -vitamiinivoide 15ml32.00 €

BTB13 Vitamin A Active -voiteet sopivat sinulle joka haluat voimakkaasti uudistaa ihoa, hoitaa ihon ikämuutoksia ja ihoon syntyneitä UV-valovaurioita. A-vitamiini tehostaa ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihoasi, se madaltaa juonteita ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vaalentaa maksaläiskiä. A-vitamiini sopii myös paikallisesti akneihon hoitoon, sillä se tasapainottaa ihon talineritystä ja vähentää ihon tukkeutumista.   

Usein iho saattaa vaatia pientä totuttelua vahvan A-vitamiinin käyttöön, joten sen käyttö kannattaa aloittaa maltillisesti. A-vitamiini on kuitenkin tehokas ihon heleyttäjä ja nuorentaja, joten kannattaa nähdä vähän vaivaa että löytää itselleen sopivan käyttötavan.

Käyttöohjeet: Retinolin käyttö saattaa aiheuttaa ihossa voimakkaankin reaktion, joka ilmenee punoituksena, kutinana, kirvelynä ja kuumotuksena sekä ihon kuivumisena ja hilseilynä. Nämä reaktiot vähenevät ihon tottuessa retinolin vaikutukseen. Käytä tuotetta 2-3 kertaa viikossa kahden viikon ajan. Sen jälkeen voit jatkaa käyttöä joka ilta. Mikäli ihoärsytystä ilmenee, vähennä käyttöä jälleen pariin iltaan viikossa. Käyttö aloitetaan aina 0,5 %:n vahvuisella retinolilla, jonka jälkeen voidaan siirtyä 1 %:n vahvuiseen retinoliin. Laita tuotteen jälkeen ihotyypin mukainen hoitovoide. Käytetään kuuriluontoisesti. 
Varoitukset ja rajoitukset:
Vältä auringossa oleilua retinolivoiteen käytön aikana. Suojaa ihoa auringossa. Älä käytä useita retinoli-tuotteita saman aikaisesti. Käyttöä ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.