Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Pro-Age Firming Kiinteyttävä ja Uudistava Seerumi

Hinta alk.108.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Pro-Age Firming Kiinteyttävä ja Uudistava Seerumi 30ml108.00 €
BTB13 Pro-Age Firming Kiinteyttävä ja Uudistava Seerumi 50ml129.00 €

BTB13 Pro-Age Firming Serum hoitaa ihosi ikämuutoksia. Tämä seerumi pystyy vaikuttamaan syvällä ihossasi, edistää ihosi hyvinvointia, hyvää ulkonäköä ja se on tieteellisesti tutkittu. Laita tämä seerumi aina pesun jälkeen puhtaalle iholle ja hoitovoide päälle. Uudistumisprosessi on ihossasi väistämätön, energiataso paranee. Erilaiset ikääntymisestä ja hormoonimuutoksista johtuvat iho-ongelmat vähenevät silminnähden.

PRO-AGE FIRMING SEERUMIN VAIKUTUKSET
Välitön vaikutus: iho heleytyy ja kirkastuu.
Pitkäaikainen vaikutus: iho kiinteytyy ja vahvistuu, värierot tasoittuvat ja monet hormoonimuutoksista johtuvat ongelmat ( mm. tulehdusnäppylät leuan alueella) vähenevät. Ihosta tulee kimmoisampi, tasaisempi ja nuorekkaamman näköinen.



Suosittelemme myös

DrBaumann Peeling-kuorintavoide 75 ml

peelingmild.jpg&width=280&height=500
Valitse ihotyypin mukaan kuorintaemulsio, joka irrottaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja ehkäisee mustapäiden ja epäpuhtauksien muodostumista. Vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin ja iho on pehmeämpi ja kirkkaampi. Biohajoavat polyaktidirakeet eivät rasita vesistöä mutta hierottaessa virkistävät ja..
Hinta: 49.00 €

Dr.Baumann Toothpaste-hammastahna

toothpaste_2_mit-300x610.jpg&width=280&height=500
Mikromuovin päätyminen meriin on vakava ongelma. Kosmetiikkatuotteiden mikrohelmet ovat niin pieniä, etteivät vedenpuhdistamot puhdista niitä, joten ne päätyvät vesistöihin ja mm. kalat luulevat niitä ravinnoksi. Näin muovi päätyy kulkeutumaan eteenpäin ruokaketjussa.Tiesitkö esimerkiksi, että monissa..
Hinta: 14.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »