Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BTB13 Intense Hydration Serum

Hinta alk.78.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
BTB13 Intense Hydration Serum 30ml88.00 €
BTB13 Hydration Starter set ( serum 15ml+Recharce Cream 30ml)78.00 €

Runsaasti ihoa kosteuttavia ja täyteläistäviä aktiiviaineita sisältävä hoitoseerumi aikuiselle ja kosteusköyhälle iholle. Seerumi sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia, vahvistavia ja täyteläistäviä peptidejä, B5-vitamiinia, luonnollisia kosteustekijöitä sekä hyaluronihappoa. Prebiootit rauhoittavat ihoa ja vähentävät ihoärsytystä. Antioksidanttinen BTB13-soluaktivaattori ehkäisee oksidatiiviselta stressiltä, vilkastuttaa ihon solu-uusiutumista sekä kiinteyttää ja vahvistaa ihoa.

Käyttö: levitä seerumi puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin. Viimeistele ihon tarpeen mukaisella hoitovoiteella. Lisää kosteutta voidaan tuoda iholle taputtelemalla iholle yksi tai useampi kerros BTB13 Toner -kasvovettä.

Suosittelemme myös

Beau Caire Liposome Light-tehohoitoaine 50ml

p_5_2_1.jpg&width=280&height=500
Liposome Light sopii matalamman öljy- ja  liposomipitoisuutensa ansiosta parhaiten rasvoittuvalle iholle tai ihon totuttamiseen liposomituotteille. Kaikki  BeauCaire® -tuotesarjan liposomituotteet sisältävät ihoystävällisiä E-, A- ja  C-vitamiineja, sekä provitamiini D-pantenolia. Lisäksi tuote sisältää ..
Hinta: 59.90 €

BTB13 Medical AHA PHA Peeling -kuorinta 50ml UUTUUS!

BTB13_Medical_AHA-PHA_Peeling_Gel_50ml.png&width=280&height=500
Luonnolliset hapot vähentävät haitallisten bakteerien kasvua ihossa ja tuote sopii siksi erityisesti epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Piparminttuöljyä tasapainottaa talin eritysta ja pajunkuoriuutetta (PHA) hillitsee tulehdusta ihossa. Myös normaali, kuiva..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »