Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bt-Sonic -ultraäänikasvoharja

Hinta alk.19.20 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Bt-Sonic -ultraäänikasvoharja119.00 €
BeauCaire Face Cleanser 250ml -puhdistusgeeli23.30 €
BeauCaire Cleansing Milk 250ml -puhdistusemulsio23.30 €
DrBaumann Cleansing Gel 200ml -puhdistugeeli33.90 €
DrBaumann Cleansing Gel 75ml -puhdistusgeeli19.20 €
BTB13 Cleansing Foarm 250ml -puhdistusvaahto28.00 €
TOIMITUS 0€
Bt-sonic on tehokas ultraäänikasvoharja miellyttävillä silikoniharjaksilla, jota käytetään tehostamaan puhdistusta tai kuorintaa. Kasvoharja toimii pattereilla, se on vedenkestävä, kevyt, ketterä ja monipuolinen sekä kätevä käyttää. Tuloksena ammattitason puhdistus sekä pehmeämpi, upeampi ja terveempi iho.

Ominaisuudet:
  • Puhdistuspää on valmistettu BT AzulSilicone -silikonista, jossa on hyödynnetty hopeaioni-teknologiaa joka tekee päästä antimikrobisen ja antibakteerisen.
  • Kolmionmuotoinen puhdistuspää mahdollistaa hellävaraisen ja täydellisen pääsyn kaikkiin kasvojen osiin, mukaan lukien vaikeasti tavoitettavissa olevat alueet lähellä nenää ja silmiä.
  • Ultraäänimoottori on sijoitettu strategisesti laitteen kaulan pohjaan ja mahdollistaa siten maksimaalisen äänivärähtelyn siirtymisen silikoniharjaksiin.
  • Toimii kahdella AAA-paristolla (sisältyvät pakkaukseen).

Käyttö: Levitä puhdistustuote tai kuorinta kasvoille. Paina kasvoharjan käynnistysnappia ja kuljeta kasvoharjaa kasvoilla keskittyen erityiseti ongelma-alueisiin. Lisää vettä tarvittaessa. Sammuta kasvoharja painamalla käynnistysnappia uudestaan. Huuhtele kasvoharjan harjaosa lämpimässä vedessä.  Huom! Laitetta voi käyttää suihkussa, mutta sitä ei saa upottaa kokonaan veteen. 

Listattuna myös muutamia hyvin ultraäänipuhdistukseen soveltuvia puhdistustuotteita. Toki voit käyttää myös omaa puhdistustuotetta. Parhaiten toimivat vesi-, geeli-, ja vaahtopohjaiset puhdistustuotteet.

 
 

Suosittelemme myös

Beau Caire Cleansing Milk -puhdistusemulsio 250 ml

p_5_1_1.jpg&width=280&height=500
Kaikille ihotyypeille. Ihoystävällinen puhdistusmaito, joka puhdistaa ihosi perusteellisesti kuivattamatta sitä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää hyvin herkille ihoalueille, kuten meikin poistoon silmänympärysiholta. Virkistä ihosi Cleansing Milk -puhdistusmaidon jälkeen käyttämällä..
Hinta: 27.00 €

Konjac-ihonpuhdistussieni, kaikille ihotyypeille

Konjac-sieni_Natural_m.jpg&width=280&height=500
Valkoinen Konjac-ihonpuhdistussieni, kaikille ihotyypeille.
100% luonnollinen Konjac-sieni syväpuhdistaa, kuorii hellävaraisesti ja tasapainottaa ihosi ph:ta. Ihosi tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.
Käyttöohje: Kastele sieni hyvin ja purista (älä väännä)..
Hinta: 8.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »